Sziasztok! Egy ismerősöm ültette a bogarat a fülembe, hogy alul öltöztetem a kislányom. 24-25 fok van bent a házban, a nyáron is ennyi volt. Csak egy rövid body van rajta. Elég aktív baba, folyamatosan mocorog, most kezdett el kúszni, így is meg szokott izzadni. Természetesen ha kimegyünk, adok rá rugdalózót, sapkát. Tegnap a szél miatt pléddel is betakartam. Első baba, 4 hónapos, nem érzem úgy, hogy fázna, de elbizonytalanodtam.
Tényleg kevés rajta a ruha? Illetve ősszel ti mibe öltöztetitek a babátokat?
szept. 11. 08:23
1/7 anonim válasza:
Nem kevés a ruha neki. Bent én is rövid bodyba öltöztettem 25 fokban. A saját megérzésedre hallgass. A te gyereked te vagy vele 24 órát te tudod mennyire izzados vagy sem.
szept. 11. 08:27
2/7 anonim válasza:
Attól is függ, vékony vagy husis a baba, meg hogy mennyire huzatos a lakás, meg hogy magasan van-e a baba általában, pl. kiságyban vagy a föld közelében.
szept. 11. 08:52
3/7 anonim válasza:
Én egy vékony nadrágot zoknit adnék rá így hogy a földön mászik hiába van esetleg alatta szőnyeg. Ez a 25fok már nem olyan hőérzetű mint nyáron a 25fok.
szept. 11. 09:12
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Husis baba, nem huzatos a ház. Alattunk van még egy pince is, nem hideg a laminált(+ van rajta habszivacs szőnyeg.)
szept. 11. 09:21
5/7 anonim válasza:
Nálunk még 28-30 fok van bent, de nekem még csak 3 hetes a babám és eddig ugyanígy volt. Már kintre hosszú ujjú bodyt adok, így bent is az van+már zokni is. Ha kimegyünk, erre még nadrág, kardigán, vékony sapi és pléd.
szept. 11. 09:28
6/7 anonim válasza:
Szerintem oké így, ha hűvösebb volt akkor bent is adtam rá rugit, de mindig néztem izzad-e, el tudod dönteni szerintem.
szept. 11. 10:13
7/7 anonim válasza:
Ha izzadós és izeg-mozog, akkor elég neki. Egy rövidnadrágot adnék még rá, zoknit ha földön is van. Most már kezd hűvös lenni…
A kisfiam 15 hónapos, rövidujjú body+vékony leggings+zoknit adtam rá mióta ilyen esős idő lett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!