Hogyan öltöztessem a mászó babámat?
Bent a lakásban ahol szinte egész nap vagyunk (nappali+konyha)kőpadló van. Ha csak egy zokniban állok rajta papucs nélkül, én magam hidegnek érzem. Babám 7 hónapos, már mászkál az egész házban. Attól tartok nem fog-e megfázni. Most is vizes orrfolyása van, nem tudom a hideg kőtől van-e. Bent a lakásban 20fok van, nem bírja a baba a meleget, ha több fok van felömlik az arca és izzad és akkor nyügös is. Mert arra gondoltam, hogy vagy be kellene füteni melegebbre a házban, de ez nem igazán jó ötlet az előbb említett ok miatt. Másik lehetőség hogy őt öltöztetem fel jobban, legalábbis alul. Napközben rövid ujjú body+kis felső+naci van rajta+zokni. Esetleg adjak rá harisnyát+nadrágot+zoknit? De úgy nem lesz melege? Vagy hogyan csináljam hogy jó legyen?
Köszönöm.
szia
nálunk is hasonó a helyzet-kertse ház,20 fok,csúszó-mászó 8hónapos.én harisnyát,kiscipőt adok,felül pedig body-és pulcsi,mellény,vagy 2hosszú ujjú.kétszer volt az orra eddig bedugulva-de akkor más is beteg volt a családban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!