Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amikor a pici magát altatja,...

Amikor a pici magát altatja, bent vagytok a szobában vele vagy kimentek?

Figyelt kérdés

Én sokszor kimegyek, de olyan bűntudatom van hogy magára hagyom. Ha ott vagyok vele akkor meg nem alszik el.

Nem sír, babanyelven beszél, forog, mormog, dünnyög, majd elalszik egyszercsak.

Ti hogy csináljátok?

szept. 8. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem alszik el, ha ott vagy, akkor jól teszed, hogy kijössz.

Ha szüksége volna rád, biztos, hogy sírna utánad! De majd ha jön a szeparációs szorongás ez az egyedül elalvás valószínűleg változni fog. Addig örülj, hogy elalszik nélküled.

szept. 8. 11:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sajnos nincs ilyen, de ha nem sírna, amikor magára hagyom és képes lenne egyedül elaludni, akkor én is kijönnék, szerintem ne legyen bűntudatod.
szept. 8. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen idoszak, milyen csodas is volt, de elmult 🤣

En kimentem, de neztem kameran.

Ha bent maradtam, akkor nem aludt el.

szept. 8. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kimegyek. De van, hogy túlfárad és ordít. Akkor nyilván nem hagyom ott, énekelek neki, simogatom, ilyenek, amíg el nem alszik. Nehezen alszik el olyankor. Folyamatosan les, hogy el ne menjek.
szept. 8. 12:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindig kijöttem. Mi, felnőttek sem alszunk el, ahogy égybe kerülünk, a nyugodt pihenéshez neki is kell az átmenet. Mi ilyenkor agyalunk, ő meg szórakoztatja magát a saját hangjával :)
szept. 8. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem sír. Szépen elalszik. Miért van bűntudatod? Ha bent maradsz, akkor meg nem alszik el és borulhat az egész. Minden baba más, és mások az igényei. A tiedét ne hasonlítsd más gyerekhez. A Rozika nem tud egyedül elaludni, ezért bent maradnak vele. Oké. De a te gyereked tud és úgy könnyebben. Mindent csinálj úgy, ahogy te jónak érzed, mert te ismered a legjobban a gyerekedet!
szept. 8. 12:36
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Egy szobába van velünk a nappali alvásnál kimegyek a szobából mert nem aludna el ha látna volt már rá példa.Esti altatásnál bent maradok én is lefekszek ilyenkor nem "zavarja" ha ott vagyok szépen elalszik.
szept. 8. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Kisfiam kb. fél éve (1,5 éves korától) képes rá, hogy elaltassa magát, ha olyanja van.

Ebből kétféle verzió van: az egyiknél ki kell mennem, mert ő is velem foglalkozna inkább, nem az alvással, és van a másik, mikor kifejezetten kéri ("Anya is alszik!"), hogy ott maradjak vele - a kiságya mellett van az én ágyam, le kell feküdnöm, és úgy kell tennem, mintha én is aludnék. Persze ahogy elalszik, mindig kiosonok, és nekem ilyenkor van bűntudatom kicsit, hogy átverem 😊

szept. 8. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!