Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől volt az, hogy feküdtem...

Mitől volt az, hogy feküdtem egy szobában az ágyban és becsuktam a szemem, majdnem elaludtam, és kimentem a szobából, majd magamhoz tértem és ott feküdtem?

Figyelt kérdés

Egyszer, pár éve egy osztálykiránduláson történt a dolog.

Többen feküdtünk egy faházban. Velem többször is történt, a többieket nem tudom, de mindenki mondta, hogy ilyen furát érzett. Nem voltam egyedül.

Fekszek az ágyon, már majdnem elaludtam, elvesztettem az eszméletem, vagy nem tudom, nem voltam magamnál. Mintha többször álmodtam volna ugyanazt, olyan volt. Felálltam, lesétáltam a lépcsőn és kimentem az udvarra, vagy csak simán felálltam, vagy akármi.

Aztán magamhoz tértem és ott feküdtem az ágyban.

Mitől lehetett?

Adrenalin?

2016. nov. 26. 11:45
 1/6 anonim válasza:
100%
Szerintem alvajáró voltál.
2016. nov. 26. 13:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Valamiért nagyon erősen megemelkedtetek spirituálisan miatt asztrálsétáltál.
2016. nov. 26. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Hol voltatok helyileg?
2016. nov. 26. 19:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyopáros, Orosháza
2016. nov. 26. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg alvásparalízis fantomérzékeléssel.
2016. nov. 27. 08:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez az agy játéka lehet.

Kamasz koromban egyszer a fürdőszobában állva elől megtámaszkodtam az ajtóban, és hátrahajoltam.

A többit a fürdőszoba valamely fölső sarkából láttam, mint valami némafilmet. A mosdókagyló alatt ülve tértem magamhoz 1-2 másodperc múlva, a fém lavór helyén. Bár sokan voltak a lakásban, senki nem szólt, hogy hallottak volna valamit, pedig a lavór nagyot szólhatott a kőpadlón, ahogy kipenderítettem.

2019. máj. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!