Hogyan kellene ennie egy babának?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hós, eszegette a püréket de nem nagy mennyiségeket, most már szinte semmit nem akar elfogadni kanállal. Elé rakom blw-sen az ételt de csak játszik vele, minden kicsúszik a keze közül. Babakekszet, banánt megeszi, szájához veszi, de legutobb leharapott egy nagy darabot és fulladozott, így én adom neki darabosan az ételt a kezemmel, kanálról nem kell neki. De 5 kis pici falatka és viszlát.. Tápszert se akarja már nagyon inni.. 1 hónapja nem hízott egy dekát sem, szinte 2 óránként kínálom hogy egyen.Nem eröltetem de miért nem akar enni?szept. 3. 13:23
1/19 anonim válasza:
Blw-sen biztos nem adod, mert akkor rabíznád.
3/19 A kérdező kommentje:
nem szopik, sose szopott.
szept. 3. 18:00
4/19 anonim válasza:
Mi az, hogy fulladozott? Öklendezett, vagy félrenyelt?
Hogyan adtad a banánt? Egyébként tök normális, hogy kevesebbet hízik, bormális, hogy játszik az étellel. Add oda a kezébe a kanalat, hagyd próbálkozni, ne etesd kézzel.
5/19 A kérdező kommentje:
Fulladozott nem öklendezett. Banán félbe vágva, ahogyan kell nekik blw-sen adni. De egyes, ha tudsz olvasni akkor azt irtam hogy blw-sen adtam neki ergo elé raktam de mivel fulladozott ezért abbahagytam és én etetem a kezemmel török le neki darabkákat. Odaadom neki a kanalat de csak az inyét vakarja vagy játszik vele. Ha nem etetem semmit nem eszik.. mivel tápiból is alig iszik aztis köpködi..
szept. 3. 20:52
6/19 anonim válasza:
Amit te csinálsz, annak semmi köze a blw-hez.
Pürés gyerek elé nem lehet csak úgy letenni egy fél banánt, hogy "egyed". Náluk fokozatosan kell átállni a darabosra.
7/19 A kérdező kommentje:
Jesszusom de nem igy csináltam... Miért kell komnibálni. Mert te hogy csináltad hanem leraktál a babád elé egy tányér falatos ételt?
szept. 4. 07:56
8/19 A kérdező kommentje:
leirnád hogy mit takar az hogy fokozatosan? Vagy mit kell csinálni ha nem lerakni egy tányér ételt a gyerek elé...
szept. 4. 07:57
9/19 anonim válasza:
Püréről nem lehet blw-re váltani, ez alap.
Egy pürével etetett gyereknek mar nincs meg az öklendező reflexe, mert kioltod.
Egy rögtön darabosan etetett gyereknek pedig igen, elé raksz egy felvagott mangót, banánt egészben(!), rántottát, tésztát, krumplit....mindent és eszik.
Nem adagolod a szajába, nem tépkeded a falatokat
10/19 A kérdező kommentje:
Oké akkor mit csináljak mert nem világos?!
szept. 4. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!