Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kortól lehet...

Mennyi idős kortól lehet elkapatni a babákat?

Figyelt kérdés

nagymamám szerint el van kapatva 2 hónapos kislányom...

azért mert 10 perc után mindig elkezd sírni ha nincs kézben, gondolom unatkozik, felveszem beszélek hozzá visszateszem a játszószőnyegre aztán elvan 5 percet, sír egy picit, felveszem akkor elhallgat ha leteszem megint sír, ilyenkor már hiába vagyok mellette és beszélek hozzá, fel kell vennem, mert nem tudom nézni ahogy sír.

Volt hogy hagytam sírni akkor 2 percet sírt, abbahagyta aztán megint sírt picit, abbahagyta aztán már üvöltött mint akinek fáj vmije, pedig nem mert ha felveszem csöndbe van.

2 hónaposan létezne hogy "hisztizik"?

2009. jan. 7. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Létezik . De ha neked nem okoz gondot , hogy felvedd akkor vedd fel , ha meg dolgod van akkor úgyis hagynod kell . Mindig olyanok tudnak okosakat mondani aki nincs a picivel 24 órát naponta!
2009. jan. 7. 12:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idősen még nem hisztiznek. Egy ilyen pici baba még ösztön lény és természetes hogy sír ha gondja van nem tudja még máshogy kifejezni magát az hogy felkapod időről-időre csak azt jelzi hogy jó anya vagy és nem hagyod magára a babát akármi legyen is a gondja.

Ha fáj valamilye minddig könnyes lesz a szeme síráskor így könnyen meg tudod ítélni hogy mi a baj de sokszor csak az kell hogy magadhoz öleld és simogasd beszélj hozzá. Ilyenkor még nagyon nagy szüksége van rád és kell neki a szeretet.

A nagymamádat is meg lehet érteni de amikor a szüleid voltak kicsik akkor még a mainál jóval ridegebben nevelték a babákat és igen hagyták őket sírni... felnőttek mondhatnánk de ha megadhatjuk nekik a figyelmet és a szeretetet ahányszor csak módunkban áll miért hagynánk sírni őket????

2009. jan. 7. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy ennyi idős babát nem lehet elkényeztetni. Az én 6 hós gyerekem az első 4 hónapban szinte végig kézben volt, és egyáltalán nincs elkényeztetve. Viszont borzasztó erős a háta, nagyon jól tartja magát, és a sokat kézben tartott gyerekeknek nagyon gyorsan kialakul a későbbiekhez szükséges egyensúlyérzék! Arról nem is beszélve, hogy abból a magasságból sokkal érdekesebb a világ! Nyugodtan vedd csak fel!
2009. jan. 7. 12:29
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Akkor továbbra is felfogom venni úgy mint eddig.:)

Meg én úgy gondolom ha már mászni fog meg menni nem hiszem hogy az lesz neki a legjobb dolog ha kézben lesz, most meg olyan arin szokott nézelődni meg "hőő"-zni hozzá. Sétálgatni szoktam vele a házban és beszélek hozzá ha már megunta a szőnyeget, meg a zenéket, zenélő dolgokat.

(A mamám ekkor is rám szólt hogy ne ringassam... Még jóhogy eddig csak 2x volt itt.:))

2009. jan. 7. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Csak igy tovabb! Egyebkent ok is ugyanezt tettek, csak hat igy utolag konnyu okoskodni!:-)

Azert szuljuk oket, hogy ovjuk es kenyeztessuk:-)

2009. jan. 7. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!