Liberohoz a vonalkód is kell vagy csak an mellette lévő kód?
Csak a vonalkód kell:S
Az ollóval jelölt részt nem használjuk semmire, én is csodálkoztam, de mivel vonalkódot írnak, én csak azt vágtam ki, a jelölt részt nem.
Viszont kérdezz rá, lehet így is érvényes!
Nos én mindkettőt kivágtam biztos ami biztos alapon,de még nem küldtem be!
Amúgy ha jól értelmezem a leírtakat szerintem a vonalkód kell,de kérdezz rá náluk hátha elfogadják így is!
Sok szerencsét:)
Köszönöm szépen.
Majd azért megpróbálom beküldeni. A bosszantó, hogy a perforáció miatt kettészakad a vonalkód. EZért is gondoltam, hogy az ollós rész kell.
bocsánat az offért? miről van szó? most először vettem liberot, és még megvana csomagom. van valami játék?
bocsi mégegyszer
csak a vonalkód kell.Én mielőtt kibontanám a csomagot,mindig kivágom a kódot ollóval,így nem szakad el.
Utolsónak:regisztrálj a liberoklubon.Gyűjtsd a vonalkódokat.Ha összegyűlt több darab,add fel ajánlva a megadott címre és kapsz ajándékot.Az ajándékokat te választhatod ki,ingyen hozzák.Az oldalon meg tudod nézni,hogy milyen ajándékok vannak.Én már kaptam avent varázsitatót és kerekítő könyvet.Most a kirakóra gyűjtök,már csak két kód kell.Egy megapack csomag 4 pontot ér,de az oldalon le tudod ellenőrizni vonalkód alapján,hogy mennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!