Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabával milyen autót...

Kisbabával milyen autót használtok? Szeretitek, elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Eddig annyi volt a szempont nálam, hogy szép legyen és legyen benne légkondi és automata váltó.

Az első autóm egy Fiat 500 volt, most egy Mini Cooperem van. Leginkább a városban közlekedek vele, de a babával valószínűleg menni fogok nagyobb távokat, autópályán, ezért szeretnénk egy erősebb, biztonságosabb autót.

Plusz, autósülésből is szeretnénk egy magasabb kategóriát, ezeket nézegettük:

-Cybex Cloud T (a babakocsink is Cybex, könnyen tudnánk arra is csatlakoztatni)

-Bugaboo Turtle Air

-Nuna Arra Next

Valamint, lehet buta kérdés, de láttam ezt a BeSafe talpat. Ebből annyit érdemes venni, ahány autót használunk? Vagy ezt is ki-be szoktátok pakolgatni a babával?

aug. 28. 19:45
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:

10 eves Meriva es abszolut elegedett vagyok vele.

Van isofix benne ennyi nekem eleg volt. Varialhato a belso, eleg eros a motor. En eleg biztonsagosnak erzem.

Na jo de en elotte is heti 600-1200km mentem. Vagyis van mindenfele autos forgalmi tapasztalatim.

aug. 28. 20:21
 2/28 anonim ***** válasza:
Eddig egy 10 éves ford focust és egy 10++ éves ford combit váltogattunk. De mivel jön a kistesó is, így a focust eladtuk, és befektettünk egy új 6-os mazdába.
aug. 28. 20:49
 3/28 anonim ***** válasza:
Nemrég vettünk egy új Ford Focus kombit. Kényelmes, nagy a csomagtartója és ami nem hátrány, keveset fogyaszt
aug. 28. 20:52
 4/28 A kérdező kommentje:
Nekem inkább SUV típusokat javasoltak, hogy azokkal van a legnagyobb esélyünk "egyben kiszállni".
aug. 28. 21:43
 5/28 anonim ***** válasza:
Egy Kia Ceed-del közlekedünk. Szeretjük, egy gyerekkel elég. Mi sokat utazunk és szempont, hogy a babakocsi is beférjen ugye, plusz amúgyis jól megpakoljuk az autót, így két gyerekkel már kicsi lesz valószínű. Majd meglátjuk, szerintem cseréljük egy kombira, még nem tudom milyenre. Ha a férjemen múlik, akkor valami platós terepjáróra, hogy biztonságos is legyen, meg a sok kacatot is legyen hova behányni... :D De azért azzal elindulni a 6 percre lévő védőnőhöz vicces lenne, szóval még lesz pár beszélgetésünk a témában. :D
aug. 28. 21:45
 6/28 anonim ***** válasza:
320-as BMWnk van. Maga az autó 10/10, viszont a csomagtartója elèg kicsi, így a mi Cybex Balios babakocsink mellé nem sok minden fér már el.
aug. 28. 21:50
 7/28 anonim ***** válasza:
Kérdező nekünk az előző suv volt, szerettük, de utána kellett volna kötni egy benzinkutat :D Mivel mi sokat kocsikázunk annyira nem volt buli
aug. 28. 22:54
 8/28 anonim ***** válasza:
A suv-ok tök menők, de a csomagterük általában nem túl nagy, így ha mentek hosszabb távokra is, sok cuccal utaztok sokat, akkor nem praktikus. Ezért választanak a kisgyerekesek inkább valami böszme nagy kombit. Aztán ahogy nőnek, nem kell már babakocsi pl., úgy lehet suv-ra cserélni.
aug. 29. 06:47
 9/28 anonim ***** válasza:
8as ez is igaz, mi vettünk hozzá tetőboxot, de úgy még durvább lett a fogyasztás
aug. 29. 06:53
 10/28 anonim ***** válasza:

9# Azért suv és suv között is van ilyen tekintetben különbség. Egyáltalán nem biztos pl. hogy egy hibrid suv többet eszik, mint egy családi dízel kombi, így erre azért egzakt módon nem alapoznék.

Ahogy mondjuk, ha csak arra kell a kérdezőnek autó, hogy elvigye a gyerekét reggel oviba, meg délután hazavigye, akkor nem biztos, hogy kell neki egy böszme kombi, ahogy mondjuk egy suv sem. Szóval abszolút igény függő, amiről sokat nem tudtunk meg.

aug. 29. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!