Kisbabával milyen autót használtok? Szeretitek, elégedettek vagytok vele?
Sziasztok,
Eddig annyi volt a szempont nálam, hogy szép legyen és legyen benne légkondi és automata váltó.
Az első autóm egy Fiat 500 volt, most egy Mini Cooperem van. Leginkább a városban közlekedek vele, de a babával valószínűleg menni fogok nagyobb távokat, autópályán, ezért szeretnénk egy erősebb, biztonságosabb autót.
Plusz, autósülésből is szeretnénk egy magasabb kategóriát, ezeket nézegettük:
-Cybex Cloud T (a babakocsink is Cybex, könnyen tudnánk arra is csatlakoztatni)
-Bugaboo Turtle Air
-Nuna Arra Next
Valamint, lehet buta kérdés, de láttam ezt a BeSafe talpat. Ebből annyit érdemes venni, ahány autót használunk? Vagy ezt is ki-be szoktátok pakolgatni a babával?
10 eves Meriva es abszolut elegedett vagyok vele.
Van isofix benne ennyi nekem eleg volt. Varialhato a belso, eleg eros a motor. En eleg biztonsagosnak erzem.
Na jo de en elotte is heti 600-1200km mentem. Vagyis van mindenfele autos forgalmi tapasztalatim.
9# Azért suv és suv között is van ilyen tekintetben különbség. Egyáltalán nem biztos pl. hogy egy hibrid suv többet eszik, mint egy családi dízel kombi, így erre azért egzakt módon nem alapoznék.
Ahogy mondjuk, ha csak arra kell a kérdezőnek autó, hogy elvigye a gyerekét reggel oviba, meg délután hazavigye, akkor nem biztos, hogy kell neki egy böszme kombi, ahogy mondjuk egy suv sem. Szóval abszolút igény függő, amiről sokat nem tudtunk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!