Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az hogy 3 hónapos...

Miért van az hogy 3 hónapos kislány mindennap nagyon gyakran csuklik? Más is volt így? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is így volt vele. Gyenge a rekeszizma még, de majd kinövi. A baj akkor van, ha elősegíti a bukást. Nálunk sajnos így volt, folyton hánytr is tőle, így a végén sinlacot kapott, hogy benne maradjon az étel..
2010. nov. 2. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Az enyém 4 hónapos!És rengeteget csuklik!Nekem is azt mondták,hogy majd kinövi!
2010. nov. 2. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 4 hónapos és ő is sokat csuklik, ráadásul a tea sem segít, csak ha kifáradt a kis gyomra!
2010. nov. 2. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
az én babám is születése óta rengeteget csuklik. most lassan 4 hónapos.
2010. nov. 2. 19:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én babám még meg sem született és naponta csuklik...Ez az idegrendszer fejletlensége.
2010. nov. 2. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is csuklott ennyi idős korában, de elnőtte. csak nálunk az volt a baj, hogy 3 perc után teljesen ideges lett tőle. ilyenkor függőlegesen kell tartani, hamarabb elmúlik (a csecsemős tanácsolta még anno)
2010. nov. 2. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
az én lányom is 3 hónapos és ő is sokat csuklik. főleg mikor el kezd erőlködni hogy emelje a fejét.
2010. nov. 2. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez normális jelenség, még eltart egy ideig, de már ritkulni fog a csuklások hossza és a gyakorisága is. Attól is csuklik egy baba, ha fázik. Ha mohón evett, attól is. Ha böfizett, attól is. Szóval, sok oka van, de őt nem zavarja annyira, mint minket. Ha meg mégis, nekiáll sírni, és az segíti az elmúlását is.
2010. nov. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!