Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jól hallottam azt, hogy...

Jól hallottam azt, hogy Erdélyben le lehet mondani az oltásokról?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy alá kell írni egy nyilatkozatot ha egy oltásról le akarunk mondani, igaz ez? Amelyik oltást kérjük, az ingyenes?
2010. nov. 2. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet és nem szabad lemondani Erdélyben sem a KÖTELEZŐ védőoltásokról.

Erdélyi ápolónő vagyok 3 gyerek anyukája.

Tavaly láttam a DIscovery-n egy adást a tetoválásról.

Egy volt Édesanya a 2 évesen elhúnyt kisfia fényképét tetováltatta a hátára.

Szamárköhögésbe halt meg szegényke,mert az anyja nem oltatta be!!!!!!!!!!

2010. nov. 9. 04:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Az oltasnak van jo meg rosz oldala is. Egy aszisztens ismerosom meselte, hogy 1953/ban kiserleteztek egy orosz oltassal Romaniaba. Nos abbol a generaciobol erdekes modon eleg sokan halnak meg rakba. Egy 30 fos osztalybol az osztalytlalkozora 12en mentek el, atobbiek erdekes moson mind rakba hunytak el.Ezt akkor en is megmosolyogtam, de iden nyaron anyukam is elhunyt hirtelen rakba es o is 1953-ba szuletett.
2010. nov. 9. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A fodrászom mesélte, hogy vastagbél fekélyt diagnosztizáltak nála, és akárhány orvoshoz ment el vele, mind azt mondta, hogy egy gyerekkori védőoltás későbbi szövődménye, és nagyon sok ilyen betegük van, aki Vele egy évben született!
2010. nov. 9. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
35%
Lányok, nem 1953-at írunk, hanem 2010-et! Ne kezdjetek már el riogatni mindenkit a védőoltásokkal. Most akkor senki ne adassa be, mert az '53-as születésűek közül sokan rákosok lettek???
2010. nov. 9. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
46%
Nem értem a kérdezőt!nem akarod beadatni a babádnak?ha nem,akkor ne adasd be,csak ha később gond lesz,majd akkor gondolj arra,h milyen okos is voltál!így van 2010van!sokat fejlődtek a v.oltások!én nem tudnék úgy élni,ha pl.a voltás hiánya miatt lenne vmi baja a fiamnak!végülis te döntöl el,persze,ha kint tényleg nincs kötelező!
2010. nov. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!