Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alig alszik a hasfajás miatt....

Alig alszik a hasfajás miatt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Reggel 9 kor kelt. Azota 2x aludt fél órát. Bármit csinálok fáj a hasa. A sirós reszén már túlvagyunk. Mert eddig este 6 koz kezdődött pár napja meg már délbe kezdi ezt a hasfàjós nagy sírást. Tornáztattam, pukizott, kakílt még se alszik. Vagy amint bealudna megint kezdi húzgálni a lábát kipattan a szeme és semmit nem alszik. Nyűglődik.

Már minden hasfájás elleni dolgot próbáltunk már. Most a patikából vettünk egy kevertet. De semmi nem hat. Söt egyre rosszabb ez az egész.

Éjszaka is tíztől hajnali 4ig nem aludt. A hasa miatt.

2024. aug. 27. 14:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Oke, hogy 3 hónaposan majd elmúlik na de a gyerek alig alszik. Tegnap reggel 6 óta összvisz 3 órát aludtam. Másnál is ennyire szar a helyzet?
2024. aug. 27. 14:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Próbáltad hason altatni felhúzott lábbal?
2024. aug. 27. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Nálunk rajtam úgy -ahogy alszik. Rohadt kényelmetlen, éhes vagyok, pisilni kell, de ha lerakom, felkel kb 10 percen belül. Most én is hanyatt alszom picit.

Én is a 3 hónapos kort várom 😊

Infacolt kap, torna, pukiztatas.

2024. aug. 27. 14:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen eddig hason aludt 5 hetes kora óta. Mióta 12 kor kezdődik a hasfajása már nem tud hason aludni, egyből felkel és nyűglődik. Ezt id furcsálom mert eddig meg csak úgy aludt nyugodtan.
2024. aug. 27. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

Setalgass vele, hogy a valladon van, leht büfi bántja.

nálunk a páraelszívó hangját imádja, meg felkötöm kendőbe, de ha lerakom felkel. Viszont haladok a dolgommal.

2024. aug. 27. 14:52
 6/10 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Nem mindennap, de voltak ilyen napjaink. Ilyenkor csak rajtam aludt. Baromi kényelmetlen félig ülő állapotban aludni, de a semmitől jobb. 11 hetesen kezdett enyhülni, most 15 hetes, már sokkal jobb a helyzet, de teljesen nem múlt el. (szintén MINDENT végig próbáltunk, csak a kólika tartás vált be valamennyire). Kitartást!
2024. aug. 27. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb fiam volt ilyen.

Jóval alvás előtt evett, legalább 20 percig kellett büfiztetni, mire igazán beindult.

Illetve mi is kaptunk cseppeket és egyszer elfelejtettem adni neki, és nagyot aludt.

Többet nem adtam, hátha. És megszűnt a sírás.

2024. aug. 27. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
64%

Mennyi idős, bocsi? Nem láttam.

Szerintem kérj orvoshoz időpontot,biztos ami biztos alapon. Ne várj 3.hónapig. lehet tejfehérje érzékenység, csendes reflux. Fájdalmai lehetnek. Azért kène megnézetni,mert ha már délben elkezdi a sírást és alig alszik akkor nem csak "kólikás".

2024. aug. 27. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
A kislányom lassan 5 hónapos és még mindig tekereg esténként... Én is vártam,hogy majd 3 hónaposan elmúlik, de nem 😔 Igaz, javult a helyzet, de még mindig rányomja a bélyegét a napjainkra.
2024. aug. 27. 21:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is a 3 hónapos kort vártam.

Nem múlt el.. kb. olyan 4,5 hónapos volt, amikor enyhült.

Aztán jött a hozzátáplálás/kóstoltatás, újra kezdődött....mi szélcsövet is használtunk. Meg adtam neki Protexin baby-t.

Idő volt mire szegénynek megszokta a gyomra az új dolgokat.

Napközben rajtam aludt, addig én is tudtam pihenni. Illetve reflux gyanús is volt, úgyhogy az egész napom abból állt, hogy cipeltem.

Idővel minden jobb lesz. De ha úgy érzed érdemes kivizsgáltatni is, hátha más van a háttérben.

2024. aug. 27. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!