Másfél évesem körme leesett?
Figyelt kérdés
Kisfiamnak egy szerencsétlen esés után félig felvált a körme, 1 hét után (ma) pedig teljesen le is esett. Fertőtlenítővel fújom, mást tudok tenni esetleg? Leragasszam? Nagyon aggódunk, hogy vissza fog e nőni neki.aug. 21. 22:05
1/6 anonim válasza:
Szia.
Ugyan így másfél éves fiam van
És tegnap esett le neki.
Octenisepttel befújom arra Nagy méretű sebtapasz arra egy kis Géz és pehával ragasztom le arra zoknit húzok különben 1 perc alatt le szedné
Vissza fog nőni
1 hétig kell kötni amíg megkeményszik a bőr
Kitartást. Át érzem
2/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Ti voltatok orvosnál?
aug. 21. 22:09
3/6 anonim válasza:
Azért ragasztom le, mert ha ráejt valamit vagy megüti az elég kellemetlen lenne neki így ezzel védem neki plusz a kórokozók ellen
4/6 anonim válasza:
Akkor amikor rá ejtette a flakont elvittü igen de nem tudtak vele akkor semmit csinálni azóta védőnővel konzultálok,képet küldtem és ő mondja hogy mi a teendőm
5/6 babyboom567 válasza:
Nyugodjatok meg, visszanő.A kisfiam ujjára 4 éves korában az ovikapu vágódott rá.És az hagyján, de ő letépte magának,mikor már lifegett.Cukin visszanő,én sem láttam még ilyet,hogy hogyan nő vissza egy teljes köröm,de igen visszanő.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Remélem rendben leszünk!
aug. 22. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!