Orrszívásnál be kell fogni az egyik orrlyukat, miközben a másikat szívom?
náthás vagy csak szörcsög az orra?
ha nem náthás és csak szörcsög, akkor nem kell szívni, ez élettani jelenség, kinövik. végigjártam mindent a szörcsögés miatt, teljesen képben vagyok vele. amikor fogzik, akkor jobban szörcsög, de nem kell szívni, csak akkor, ha folyik az orra.
Köszönöm szépen a tippeket.
Leginkább csak szörcsög, és hiába szívom nem jön ki neki rendesen, de azért jön váladék. Folyni nem folyik az orra.
az nem baj ha nem jön ki rendesen, mert pl ő is lenyel valamennyit véletlenül, meg fürdésnél/sírásnál is jön ki, nyel le, így nem marad benne, cserélődik.
nem kell folymatosan szívni ha nem folyik a nózija. tudom, nem jó hallgatni, meg a picinek is furcsa az elején, de megszokja, hidd el. én már 3 féle orrsziporszit is vettem az elején, de a szörcsögést nem lehet kiszívni rendesen.
kb 1 hónap és kint lesz a foga, akkor jobban fog szörcsögni, nagyon nyálas lesz a lepedője, párnája..
ha aggódsz vidd el fülorrgégére vizsgálatra, tuti minden oké, kinövi!
Szia!
Nekem azt tanácsolta a gyerekdoki, hogy miközben az egyik orrlyukához teszem az orrszívót, a másikat az orrnyergénél masszírozzam.
Szoktam is csinálni, nem tudom, hogy segít-e.
Ja és én is mozgatom mindenfelé az orrszívót, mert csak úgy szívja ki teljesen a trutyit.
Amúgy ti ülve hogy tudjátok megcsinálni? Én még fekve is alig tudom úgy lefogni, hogy sikerüljön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!