A porszivos orrszivot is ugy hasznaljak hogy az eggyik orrlyukat bekell fogni a masikat pedig szivni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 13:57
1/7 anonim válasza:
Nem kell befogni, arra kell figyelni, hogy amelyik orrlyukába éppen dugod, abba teljesen benne legyen az orrszívó vége, és ne legyen mellette rés a levegőnek.
2/7 anonim válasza:
Én be szoktam fogni, hogy nagyobb legyen a vákuum, így könnyebben szívja!
3/7 anonim válasza:
Használati utasítás szerinte be kell fogni, én be szoktam.
4/7 anonim válasza:
Én sem szoktam befogni és teljesen jól kiszedi. Szerintem a vákuum nem túl jó érzés.
5/7 anonim válasza:
Pici babáknak nem szokták befogni,de ha már nagyobbacska ( 1 év feletti),akkor már nyugodtan csináld úgy,valóban hatékonyabb,nyilván ijesztőbb számára,sajnos.
6/7 anonim válasza:
nekem 6 hós és sajnos már sok használat van mögötte...nekem az a tapasztalat, hogy ami nagyon sűrű orrváladék és nagyon hátul van, az nem jön ki anélkül, hogy be ne fogjuk a másik orrát. Sőt én szoktam neki olyat is csinálni, hogy oldalra fordítom a fejét, és a felső orrlyukba fújok stérimart-t, és az alsóból meg kiszívom, és fordítva. Ez átmossa az egész arcát. Ilyenkor nem azt kell nézni, hogy mennyire rossz vagy kellemetlen neki. Hanem azt, hogy sokkal fájdalmasabb, ha nem csinálod rendesen és rámegy az arcára vagy a fülére...
7/7 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat
2009. okt. 17. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!