Az alábbiak közül melyik természetes olaj/vaj a legjobb a bababőrnek? Sheavaj, jojobaolaj, kakaóvaj, mandulaolaj, olivaolaj? Magában alkalmazható-e bármelyik bőrápolásra?
Ezekben a szteroidos krémekben nagyon pici szteroid van, ha direkt a baba bőrére van kitalálva és patikai kevert. Ilyenkor max 1 hétig szokták kenegetni 2x (vagy ahogy a doki utasított) egy nap. És helyre is jön. Kisfiamnak is kijött a pocakján pár pötty és ilyesmi krémet írtak rá Heim Pálban (nem tejfehérjés), 1 hétig kellett kenni vele, illetve lábán is lett később egy db száraz ekcéma folt és arra is kenni. 1 hét alatt eltűnt, nem is hozta vissza.
Nálunk valószínűleg a fürdető volt a gond. Minden nap raktam a vizébe. Termeszetes alapanyagos és érzékeny bőrüeknek volt. Aztán utána minden nap csak vízzel, heti 1x ilyen fürdetővel fürdettem és nem is jött vissza. Mikor már nagyobb lett nem volt gond, de a mai napig heti 2-3x fürdetem csak fürdetővel.
14es vagyok
Nem vagyok orvos, de ez tényleg tejfehérje tüneteire hajaz. A tejfehérjének több hét kell mire kiürül. Plusz nem szabad nyomokbanos termékeket sem fogyasztani tudtommal tehát semmit ami nyomokban is tartalmaz tejet. Koszmóra ajánlom a babé koszmó elleni samponját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!