Mégis mit gondol az állam meg az önkormányzatok h Mindenszentek után 2 -án még nincs se gyed, se családi? Hogy mi ingyen élünk, cserekereskedelemmel?
Ha egy faluban községben a vizmü elzárja a vizet kötelesek biztositani lajtoskocsiból az ivóvizet.
a pénz?
azt hiszik hogy a 7. bőr után még egyet kettőt lehúzhatnak rólunk.
Nem értem min vagy felháborodva. Másodikán csak akkor van rajta a pénz, ha elseje munkanap. Erre fel kell készülni. Tudom nem könnyű, mert én is alíg várom, de akkor sem kérhetsz ilyet számon. A fizetést sem kapja meg senki korábban, mégsem háborognak.
A víz miatt jogosan vagy dühös, de ezt meg az önkormányzattal rendezd le, itt nem tud rajtad senki segíteni.
A víz miatt szerintem is jogos a felháborodásod, bár nálunk ha hosszabb időre elzárják, előtte mindig értesítenek. Ha hetek óta ez megy, miért nem teszel panaszt az önkormányzatnál vagy a vízszolgáltatónál?
Az, hogy most mindenszentek vagy épp akármi volt meg senkit se érdekel, ha egyszer a hónap első munkanapján utalnak, akkor akkor utalnak és kész. Szeritnem is felesleges ezen háborogni, ez ellen tenni úgysem lehet. Legfeljebb legközelebb jobban beosztod a pénzed, hogy a hónap elejére is maradjon. Tudom, nem sok a beosztani való, de szerintem soha nem szabad fillérre pontosan napról-napra lenni.
Nem,nem azért vagyok felháborodva h 2-án még nem jön a pénz,végül is rosszul fogalmaztam meg!Hanem azon,h NINCS egységes időpont,h mikor jön,hol 30-án,hol 31-én,hol 1-én,mikor hogy!Ha tudom,h minden hónapban ekkor és ekkor jön ez és ez,akkor úgy tervezek,gazdálkodok azzal,ami van.De hogy gondolnak egyet,és ülnek rajta,mert nekik úgy a jó,az felháborító!!
A vízről meg:betartalékoltam,persze,de azért a folyó víz nélkülőzhetetlen dolog 2 kicsi babánál,nem tudom állott vízben mosogatóba téve elmosni a cumisüvegjeiket,mert nem érzem tisztának őket,ahogy magamat sem macskamosdással,66odjára megmosva a kezem ugyanabban a lavór vízzel.A múltkor a zuhany alatt álltam habos hajjal,mikor mindennek a közepén elment a víz!3 napja pedig a férjemmel,mindketten csatakosan voltunk kénytelenek lefeküdni aludni hajnal 2 kor,addig vártuk a vizet,elhúztak a munkások,és elfelejtették visszadni,reggel fél 6 kor még nem volt víz!Ehh,nem értem én ezt a nyomorult országot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!