Sok problémám van és volt is az anyósommal. Miért álmodok mindig olyan rosszakat róla?
Borzasztó!! Most már nem látom olyan sűrűn, mint eddig, mert szétmentünk a férjemmel. Előtte minden nap 2-3-szor is megjelent nálunk babázni. Zűrök voltak köztünk és nézeteltérések, nevelési különbségek. Mindenbe beleszólt, a fiát manipulálta, így otthagytam őket. Elég lett belőlük. De mostanában állandóan vele álmodok, hogy elviszi a kicsikémet, meg durva velem, és a babával is hajmeresztőeket csinál. 1 éves lesz a babám. Egyébként mézesmázas, de tudom a hátam mögött elhord mindennek, mint más családtagot. Vagy csak én gondolom olyan rossznak. De elviselhetetlen, koszos, buta, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő akarja. Segít is sokat, meg hoz sok mindent a kicsinek, de ránk akaszkodik és dirigál. Mondjuk már nem, mert csak akkor látom, ha a férjem elviszi hozzá a kicsit, mert olyankor én is megyek, féltem tőle, mindenre képes. Volt részem benne. A férjem pedig nem látja be, hogy javarészt az anyja miatt jutottunk ide, ahol vagyunk. Nem csak neki köszönhető, de nagy része volt benne.
Vagy kezdek megbuggyanni??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!