Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen sokáig játszik egy...

Milyen sokáig játszik egy játékkal 22 hónapos körüli gyermeked?

Figyelt kérdés
szeret játszani a játékaival,de egy játék nem köti le túl hosszú ideig,utána mást keres,aztán lehet később vissza megy.ez a kor adottsága,hogy nem köti le sokáig?
2010. nov. 2. 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha egy kisgyerek érdeklődő,hagyják érvényesülni,akkor mindig valami újat keres! Azzal játszik,ami akkor éppen érdekes a számára. Ez nem baj,sőt így lesz belőle kreatív gyerek,nem a

különféle készségfejlesztőnek hirdetett játékoktól. Azok is csak akkor érdeklik,ha adott pillanatban érdekesnek találja őket.

2010. nov. 2. 07:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.Én nagyon örülök,hogy egyáltalán eljátszik velük.A párommal beszélgettünk hogy mi legyen a karácsonyi ajándéka,ős ő mondta akkor hogy igazából nem játszik semmi játékkal sokáig.
2010. nov. 2. 07:18
 3/6 A kérdező kommentje:
én mondtam,hogy igazából ebben a korban ez természetes,de elgondolkodtam,hogy tényleg az e,másnál is így van e?
2010. nov. 2. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:
20,5 hónapos a kisfiam. Autókkal nagyon jól elvan, akár egy órán keresztül is.
2010. nov. 2. 08:49
 5/6 anonim ***** válasza:

az enyém babázni szokott (ide oda hurcolja, beülteti a babakocsiba, vagy idebenn bébitaxizik, vagy főz a kis konyháján. ezekkel elvan amíg én főzök vagy mosogatok stb. ezek kb. 5-10 perces dolgok, így váltogatja őket. majd pedig, ha együtt játsszunk, akkor szeret csipeszekkel játszani, csinálunk belőle vonatot, vagy kígyót, gombokkal, különféle módokon játszunk velük, vagy könyv, vagy gyöngyfűzés, montessori torony....most már sokszor nem is kell vele játszanom, csak leülök mellé, amikor játszik, ha nem igényli ,nem nyúlok bele, csak mindine táltalában kommentálnom kell, ami történik (ő még nem nagyon beszél). szép fokozatosan jutottunk el idáig...egy évvel ezelőtt még semit nem játszott magában, sokat kelett vele foglalkozni...kb. akkor kezdtem el szoktatni, hogy legyen el néha kicsit magában.

sztem normális, hogy nem köti le a tiedet se hosszabban semi, az enyém amúgy elég mozgékyon, szóval még az is csoda, hogy 15 percet megül valamivel. :))

szintén 22 hónapos a kislányom

2010. nov. 2. 12:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én 21 hónapos fiam semmivel nem játszik el 5 percnél tovább.Mindig valami máson töri a fejét,hogy mit kéne előhozni és azzal játszani.Nagyon érdeklődő és eleven fiú,kicsi kora óta ilyen.
2010. nov. 2. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!