Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Büdi az 5 hós babám köldöke....

Büdi az 5 hós babám köldöke. Kitisztítva sárgás a pálcika vattája. Ezzel rohanni kell dokihoz?

Figyelt kérdés

Piciként volt benne vadhús, lápiszolás után nagyon szép lett neki. Azóta csak néha tisztítgatom neki Octenisept-es pálcikával, nem minden fürdésnél.

Most láttam reggel, hogy feltűnően kicsi a köldöke, kitisztitottam és akkor a pálcika sárgás lett + büdi. Még nem piros körülötte és kinn sem látok gennyt. Belefújtam Octeniseptet.

Ezzel már mennétek dokihoz vagy várjak pàr napot még és felhívjam a védőnőt? Vagy most felhívnátok a védőnőt?

Előre is köszönöm.

aug. 9. 14:32
 1/6 A kérdező kommentje:
A védőnőt azóta hívtam, de már nem vettw fel
aug. 9. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az orvosokat ilyen piti problémákkal lefoglalni. Tisztítsd neki fertőtlenítővel, ahogyan most, és ne adj rá szoros ruhát. Idővel el fog múlni neki.
aug. 9. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Èn orvoshoz nem rohannák vele. 6 hónaposan ugyis viszed a védőnőhöz, megmutatod neki, addig meg fertőtlenítsd, tisztogasd.

Jó lesz minden.

Nálunk az egyik fülecske mödött volt büdi, bepálott.

aug. 9. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam eredetileg, hogy amig nem rosszabb és csak pár napja áll fenn addig nem szólok, csak tisztítom, csak én hülye rágoogleztam.🙃
aug. 9. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:
44%

Én semmilyen gyulladással nem várnék 1 hónapot. Az a baba szervezetére felesleges terheléssel van.

Gondolom, a gyerekorvosnak is van telefonja. Hívd fel.

aug. 9. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös: Én is így gondolkodtam, de 2 gyerekem van és tényleg mindennel egyből orvost hívtam. 10-ből 7x semmit nem adtak a panaszunkra és már sem a gyerekorvosunk, sem 2 helyettesítő orvos, sem a kerületi gyereksebész nem vesz komolyan. Persze, ha rosszabb vagy nem javul elviszem orvoshoz mindenképpen.
aug. 9. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!