Ki mikor vett biciklis ülést a gyerkőcnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Babám 6honapos és 1 hetes már 3 hete ki ült oldalra. Pár napja néha támasztást nélkül ül magának. Dönthető ülést akarok neki venni majd esetleg abba melyik a legjobb?aug. 3. 09:11
1/9 anonim válasza:
A bicikliben ráható erő kicsit nagyobb, mint amikor babakocsiban utazik, ezért még dönthető bicikliüléssel is érdemes minél többet várni.
Főleg, hogy ezek az ülések nagyon max. 20 fokban dönthetők.
Ok baby 10+
És
Hamax Chill dönthető üléseink vannak, és 1 évesen szállítottam először. Mozgásfejlődés szerint ekkor már kapaszkodva járt.
2/9 anonim válasza:
1 eves kora korul, en megvartam amig tokeletesen stabilan ul. De o 10 honaposan ult ki, de sokaig meg olyan kis ingatag volt.
Meg azt is vedd figyelembe hogy kell rajuk bukosisak, nem art, ha talalsz a mereteben. Anelkul ne induljatok el.
A dontheto uleseket se lehet annyira megdonteni amugy, a stabil ules az alap.
4/9 A kérdező kommentje:
Meg várom a tavaszt vele akkor . Addig meg kinezem melyik vesszük meg. Köszönök a válaszokat! 😊
aug. 3. 09:50
5/9 anonim válasza:
Ha már satbilan tud ülni hosszabb ideig, csak akkor. Meg ugye ez függ az időtartamtól is. Nem mindegy, hogy bicikli túrára mentek vagy csak a sarki boltig. Ha majd megveszed, eleinte csak menjetek egy kis kört, meglátod, hogy hogy viseli. Aztán olyan ütemben tudtok növelni.
6/9 A kérdező kommentje:
Csak itt a városba nagyszulokhoz el menni vagy épp a boltba.
aug. 3. 12:53
7/9 anonim válasza:
Ha csak most tanult meg ülni, akkor még egy picit várj, amíg megerősödik a háta.
8/9 anonim válasza:
1-2 hónapot várj szerintem, szeptember közepén-végén viheted ilyen kis távokra, ha most ült ki. Nekünk ok baby 10+ van, annyira dönthető csak hogy nem billen le a feje ha elalszik. Ennél jobban dönthető egy fajta volt de sokkal drágábban.
9/9 A kérdező kommentje:
Én is szeptemberben gondoltam de jön a tél lassan és addig is erősödik majd. Ugy hogy h tavasszal majd nem sietettem annyira . Az egyik sogornomnek van britax römmer márkájú kb 20eves azt is csak picit lehet h ne dőljön előre ha elalszik.
aug. 5. 10:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!