Hogy mossátok a csörgő kockákat?
Természetesen a kérdés nem csak a csörgő kockákra vonatkozik, csak annak apropóján jutott eszembe. Újszülöttről beszélünk. Ugye, mindenki fertőtlenít, sterilizál cumit, üveget, meg mindent, ami egyértelműen a gyerek szájába kerül. Na, de nem csak azok landolnak ott. Vannak pl.ezek a kocsira/ágyra akasztható textil biszbaszok. Most vettem egy ilyen puha kockát belül csörög (még szerencse, hogy nem elektromos, az újabb nehezített pálya.) Kívül "tükör", meg minden marhaság, ami miatt mosógépbe nem dobnám be. Na, de ki tudja, mióta porosodott a boltban, csomagolás nélkül. 1000ember megfogdosta, ki tudja, milyen kezével. Így nem szívesen adom oda a babámnak.
Sok olyan játék van, ami többféle anyagból van, ezért mosógépben nem mosható, de sima sterilizaló folyadék se opció. Ti mit csináltok ezekkel, mielőtt odaadjátok?
Mindent bedobtam a gepbe. Volt ami nem elte tul, hat akkor az nem, igy jartam. De asszem csak egy ilyen volt, egy felhuzhatos zenelo pluss. Tok hulyeseg, ha plusst arulnak, de nem moshato, egyszeruen a logikat nem ertem mogotte, na mindegy.
De nem vittem tulzasba a sterilizalast azert,nem kell.
Csüngő kocákat olvastam
...csungo hasu malac koca. Elmegyek ma mar aludni...
Csak tudnám mik ezek a nagy lepontozások, mikor kb. mindenki ugyanazt írta/javasolta.
Mindenki kimosta, amit lehet 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!