Vélemény a Darinka női névről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,szerintetek milyen? Nektek mi a kedvenc fiú ill. lány nevetek?2010. nov. 1. 14:54
11/16 anonim válasza:
Most hallom először, de aranyos, tetszik!
Az én kedvenceim: Péter, Áron, Kata, Réka
12/16 anonim válasza:
Az egyik kislányt is igy hivták és mindig azt mondták neki a többiet hogy Darinka ManDarinka
13/16 anonim válasza:
nekem tetszik, barátnőm testvérét hívják Darinkának. nem új név, mert ő is már 30-on felül jár!:)
persze ezt is lehet csúfolni, mint kb. minden nevet.
viszont a vezetéknévtől is függ szerintem, fontos, hogy jó hangzása legyen a teljes névnek is.
nekem egyébként a Krisztián, Rajmund, Olivér, Marcell, Noémi, Eszter, Abigél nevek tetszenek!
14/16 anonim válasza:
Darinka szerb-horvát női név. Nem becézés. Egyébként nekem tetszik.
15/16 anonim válasza:
Szerintem tök jó. Most, hogy írtad a Darinkát, eszembe jutott, hogy van felénk egy fogorvos, őt meg Delinkének hívják.
16/16 anonim válasza:
engem is Darinkának hívnak,és nagyon sokáig nem szerettem a nevem,mert soha senki nem értette,h Darinka és nem Dorinka :D ez most is így van,viszont már megszerettem :)
(15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!