Vélemény a Darinka női névről?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,szerintetek milyen? Nektek mi a kedvenc fiú ill. lány nevetek?2010. nov. 1. 14:54
1/16 anonim válasza:
Em tetszik, Nem is tudom fiú-e vagy lány név:) olyan mint a Kalinka vodka
kedvenc nevem Natália Otília, Noé
2/16 anonim válasza:
Nekem annyira nem,de hát mindenkinek más tetszik.Nekem a lánynevek közül az Alina és a Nazira tetszik.Az utóbbi külföldi név,nálunk nem lehet adni.
3/16 anonim válasza:
Nem hallottam meg ezt a nevet, de szepen hangzik, bar fugg a vezeteknevtol is.
a kedvenceim pedig : Petra, Patrik, Alex, Lilla
4/16 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert olyan emberhez kötöm, aki pozitív személyiség az életemben. Egyik ismerősünket hívják Darinának, és őt is így szokták becézni. Szerintem szép név.
5/16 anonim válasza:
Nagyon aranyos, kedves hangzása van. Tök jóóóó!
8/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat:)
úgy örülök hogy másnak is tetszik:)És igen a Darina női név egyik becézése a Darinka de lehet már így is anyakönyveztetni.
2010. nov. 1. 15:20
9/16 anonim válasza:
Szia! Nekem nem tetszik, valahogy nekem is orosz vodka jut eszembe róla. A Darina amit írtál jobban tetszik.
Kedvenc fiú nevem a Benjámin, kedvenc lánynevem a kislányom neve, Napsugár.
10/16 anonim válasza:
Nekem sem annyira nyerő...de ne is más véleményére adj! :) Neked tetszik,és ez a lényeg! :)
Kedvenceim,Enikő-Dorka,Dávid-Barnabás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!