Mikor adhatok kis katonát először a babának? És mit tettetek elé?
Nekem akkor adták, amikor már tudtam rágni a szilárdot (fogazódtam).
Falusi gyerekként szalonna, trapista, meg kenyér volt, nagyon szerettem de ahhoz az kellett, hogy a fél fogsorom meglegyen.
Ám a felvágott szerintem puhább, meg lehet puhább sajttal is és akkor mégelőbb.
A lányom a kezdetektől darabosan eszik. Először ujjnyi hasábokra vágtam mindent, majd ahogy ügyesedett, egyre kisebb falatokat kapott.
A rágáshoz nem kell fog, tökéletesen rágnak az ínyükkel.
A kenyér héját eleinte levágtam, csak a puha belét kapta.
Lidl pikok pure felvágottakat kapott
Az én fiam 22 hónapos, de még mindig nem eszik katonát 🙃
Hiába úgy tettem elé, mindig leszedte róla a cuccot, csak külön volt hajlandó megenni...
Ráadásul az elején a vékonyra szeletelt felvágottakat alapból nem szerette (szerintem rátapadt a nyelvére/szájpadlására), ezért hiába abból vannak a magasabb hústartalmú, jobb minőségű termékek, a csemegepultból kellett vennem ujjnyi vastag sonkaszeleteket, mert azokat megette kockázva legalább.
Viszont a kenyeret magában szépen ette már egész kicsiként is, sőt, ügyesen magának mártogatta a natúr joghurtba, mert azt imádja 😀
6 hónapos koraban kezdtem a hozzataplalast, és folyamatosan adtam neki a kaját, igen, kenyeret is, virslit, felvágottat is.
Konkrétan katonát nem szoktam neki adni, hanem egymás mellé rakva eszi meg az ételt.
8 van valami problémád?
Hat hosan igen, kezdtem adni mindenből egy keveset neki...
Ami nem azt jelenti, hogy hat hosan a kezébe nyomtam a virslit.
Szerencsére 2,5 éves és mindenevő, egészséges gyerek
Nem biogyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!