Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok kis katonát...

Mikor adhatok kis katonát először a babának? És mit tettetek elé?

Figyelt kérdés
Sonka, felvágott, sima kenyér darab?stb
júl. 27. 10:06
1 2
 1/13 anonim válasza:
18%

Nekem akkor adták, amikor már tudtam rágni a szilárdot (fogazódtam).

Falusi gyerekként szalonna, trapista, meg kenyér volt, nagyon szerettem de ahhoz az kellett, hogy a fél fogsorom meglegyen.

Ám a felvágott szerintem puhább, meg lehet puhább sajttal is és akkor mégelőbb.

júl. 27. 10:17
 2/13 anonim ***** válasza:
55%

A lányom a kezdetektől darabosan eszik. Először ujjnyi hasábokra vágtam mindent, majd ahogy ügyesedett, egyre kisebb falatokat kapott.

A rágáshoz nem kell fog, tökéletesen rágnak az ínyükkel.

A kenyér héját eleinte levágtam, csak a puha belét kapta.

Lidl pikok pure felvágottakat kapott

júl. 27. 10:20
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Amikor már több foga is kint volt.
júl. 27. 10:56
 4/13 anonim ***** válasza:
56%
Szia. 8-9 hónaposan tejfölös kenyeret. Aztán próbálkoztunk úgy is, hogy görög joghurtot tettem a kiskanálba, abba bele 1 falat kenyér. Amikor már ezek mentem neki, akkor tettem szalámit is a tejfölös kenyérre😊
júl. 27. 11:42
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

Az én fiam 22 hónapos, de még mindig nem eszik katonát 🙃

Hiába úgy tettem elé, mindig leszedte róla a cuccot, csak külön volt hajlandó megenni...

Ráadásul az elején a vékonyra szeletelt felvágottakat alapból nem szerette (szerintem rátapadt a nyelvére/szájpadlására), ezért hiába abból vannak a magasabb hústartalmú, jobb minőségű termékek, a csemegepultból kellett vennem ujjnyi vastag sonkaszeleteket, mert azokat megette kockázva legalább.

Viszont a kenyeret magában szépen ette már egész kicsiként is, sőt, ügyesen magának mártogatta a natúr joghurtba, mert azt imádja 😀

júl. 27. 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
47%
Milyen kenyeret? Boltit? 1 éves kor alatt nem adnék se felvágottat szalámit virslit se kenyeret amilyen jól televannak minden szarral...
júl. 27. 17:10
 7/13 anonim ***** válasza:

6 hónapos koraban kezdtem a hozzataplalast, és folyamatosan adtam neki a kaját, igen, kenyeret is, virslit, felvágottat is.

Konkrétan katonát nem szoktam neki adni, hanem egymás mellé rakva eszi meg az ételt.

júl. 27. 18:50
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Isten segitsd meg, miket adtok a gyerekeiteknek? 6 hósan szalámi, kenyér, virsli? 😢
júl. 27. 21:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8 van valami problémád?

Hat hosan igen, kezdtem adni mindenből egy keveset neki...

Ami nem azt jelenti, hogy hat hosan a kezébe nyomtam a virslit.

Szerencsére 2,5 éves és mindenevő, egészséges gyerek

Nem biogyerek.

júl. 27. 21:46
 10/13 anonim ***** válasza:
#8, tájékozódj kicsit ;)
júl. 28. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!