A reggeli, nagyobb adag pisit hagyjátok az éjszakai pelusba intézni, vagy nem várjátok meg, azonnal cseréltek, ahogy felébred?
Ugye a legtöbb baba felkelés után nem sokkal pisil egy nagyobb adagot.
Ti ezt hagyjátok, hogy még az éjjeli pelusba menjen? Vagy cseréltek azonnal mikor felébred, és már a friss pelusba pisil sokat utána? Mennyit vártok a reggeli tizsztába tevéssel?
Én csak akkor teszem tisztába ébredés után, ha már van kaka is.
Az éjszakai pelus elég üres szokott lenni még reggel, így általában várok vele.
22 hónapos.
Nem tudom? Felkeles utan meg az agyban tapszert kap, ha befejezte aztan cserelek es kezdodik nap.
Soha nem gondolkoztam ezen hogy mikor mennyit pisil.
Amíg baba volt, meg kúszó-mászó, akkor ébredés után kapott cicit és utána peluscsere. Ha nagyon sok pisi vagy egyéb volt a pelusban, akkor azonnal cseréltem és utána kapott cicit.
Most már 17 hónapos, ébredés után önállóan lemászik az ágyáról, elkezd játszani. Én addig kicsit magamhoz térek, elintézem a fürdőszobai dolgaimat, felöltőzöm és ezek után van peluscsere.
Sokszor alig van pisi a pelusban, pedig éjszaka majdnem fél liter vizet megiszik.
De ha esetleg úgy ébred, hogy a bokáját veri a gigantikus pelus, akkor értelemszerűen azonnal cserélem.
Attól függ, hogy ébred. Van, amikor az éjszakai pelus annyira tele van, hogy amint ébred, azonnal cserélem.
Ha kevés van benne, akkor általában indulás előtt cserélek neki, amikor megyünk bölcsibe. 7-1/4 8 körül kel, 7:45 körül indulunk a bölcsibe.
Hétvégén, vagy ha itthon van, akkor általában reggeli után szoktam cserélni, amikor felöltöztetem. De mondom, ez a pelenka telítettségétől függ mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!