1,5 év körüli babátok érezte az óraállítást? Előbb elalszik este? Mikor teszitek le aludni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 12:09
1/5 anonim válasza:
Nálunk eddig 8-kor volt fürdés, 9-kor alvás. Most minden csúszott egy órával. Ő is már jelezte 7-kor hogy fáradt, itt a fürdés ideje. Reggel 8 körül szokott ébredni, tegnap óta pont egy órával előbb ébredt.
2/5 anonim válasza:
Szia! 19 hónapos a lányom, nálunk minden ugyanúgy megy mint eddig. Előtte is este 7-kor volt fürdés és most is, nem vettem észre semmit. Ugyanúgy reggel 7 körül kelt ma is.
3/5 anonim válasza:
Pont ugyanakkor kelt, mint korábban szokott, ami a mostani szerint ugye 1 órával korábban van. Hiába próbáltam csúsztatni napközben az alvásokat meg este a lefekvést.
4/5 anonim válasza:
Nála nem jelentett gondot az egy óra tolódás.Húztam az időt, de észre sem vette.Ugyanúgy 7-kor fürdés, 8-kor alvás.
5/5 anonim válasza:
én megőrülök az átállítástól, 9 hós lányom másfél hete 6-kor kel, ettől is a falra másztam, de most 5-kor kel, végem van:(((
Hogy tudnám elérni, hogy tovább aludjon?
este fél7-7kor megyünk aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!