Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves nem alszik?

Egy éves nem alszik?

Figyelt kérdés
Egy éves a kicsi és három hete kb teljesen felborult az alvási rend. Nagyon nehéz elaltatni, hiába álmos akkor se alszik csak megy megy összetöri magat. Se ringatva, se simogatására, babakocsiban üvölt. Minden este 10 és éjfél között alszik el. És hajnalban újra fent. Valami tipp? Felváltva csináljunk már a férjemmel az estéket.
júl. 23. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a meleg miatt nem alszik?még minket felnöteket is megvisel nem hogy egy gyermeket
júl. 23. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs tényleg, de most is vergődik.
júl. 23. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Csomó minden lehet.

Meleg, fogzás... Az én fiam 1,5 éves és fogzik is meg meleg is van, rosszul alszik ő is egy ideje. Kitartás. Tartsa benned az a lelket, hogy a gyereknevelésben semmi sem állandó. Majd keresztül megy ez az időszak is rajta.

júl. 23. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Sokminden lehet. Regresszió, a meleg, fogzik, vagy éppen átállna lassan egy nappali alvásra, kitudja.

Az én kislányommal az esték 90%-a ilyen gyilkos menet volt 14 hónapos koráig, szóval tudom, átérzem és egyáltalán nem irigyellek, de kívánom, hogy átmeneti legyen és kitartás!

Nálunk most 2 év 2 hónapos a lányka, aki szintén nem alszik amióta ezek a melegek vannak. Beteg is volt, meleg is van, korán is világosodik és még ráadásként egy foga is jön.

júl. 23. 22:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Van egy beltéri adamohoz hasonló hintaja, abban aludt most el. Viszont a védőnő elmondása szerintem ekkora gyereknek tudni kéne egyedül elaludni, nem pedig ringatva. Hát nem tudom mit kezdjek ezzel.
júl. 23. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ha szerinte tudnia kéne, akkor jöjjön és mutassa meg, hogy kell elaltatni. A saját életemben is bírtam ezeket az okoskodásokat. Volt elég bajunk az altatással, nem hiányzott még ez is.
júl. 23. 22:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én se tudtam rá mit reagálni.
júl. 23. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!