Mit kínáljak a babámnak utazáskor, ha nem fogadja el a kész püréket?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám, napi 2-3 alkalommal eszik/kóstol két szoptatás között, de nem váltottunk még ki étkezést. Többnyire én készítettem eddig neki pépeket, viszont most erre nem lesz lehetőségem több napig, nyaralni megyünk. Most kóstoltattam vele több márkát kész pürékből, a gyümölcsösökkel még úgy ahogy elvan, nem sokat, de eszik belőlük, de azokat, amikben husi is van és zöldséges, egyáltalán nem eszi, pedig heti 3-5 alkalommal kéne neki azt is. Nem tudom, most mit csináljak a nyaralás alatt, mivel kínáljam, hogy minden tápanyagból kapjon, ami már kell neki. Vásároljak és főzzek a nyaralás alatt is minden nap? Azt még nem tudom, ezt hogyan tudom majd ott kivitelezni, de ha ez az egyetlen megoldás...júl. 22. 13:13
1/8 anonim válasza:
Az én gyerekem 11 hós koráig szintén nem fogadta el a húsos-zoldseges bebieteleket. Próbáld meg a gyümölcsös-husos bebieteleket, gyumolcspuret és szoptasd sűrűbben.
2/8 anonim válasza:
Ha egy hétig csak ilyet vagy olyat kóstolgat se lesz semmi baja, de gondolom ti is fogtok enni abba is nyugodtan bele csiphet ha olyat esztek lehet még jobban is fog tetszeni neki mint a pürék.
3/8 anonim válasza:
Nyugodtan adj neki a ti ételetekbŏl puhább, babának való falatokat. De egy 8 hónapos még olyan keveset eszik, nyaraláskor biztos nem vesződnék külön főzéssel.
4/8 anonim válasza:
Esetleg “át is verheted” azzal, hogy a kész pürébe reszelsz sok almát, bele nyomkodsz egy kis barackot, banánt. Nekem így mindig megette azt is, amit előtte soha.
5/8 anonim válasza:
Az anyatejben/tápszerben is megvan minden tápanyag. Igen, egy 8 hónapos számára is. Bullshit hogy nem, azaz nyugodtan hanyagolható a ht egy hétre. Van aki el sem kezdi ennyi idősen, mert mondjuk blw-zni akar és nem all készen a gyerek.
6/8 anonim válasza:
Van, amelyik gyerek kifejezetten igènyli a szilàrd ètelt. A blw-s gyerekem naponta 1x nyammogott valamit ennyi idősen. Ha egy nap kihagytuk, az nem zavarta. Egyszer kihagytuk 2 napig, làtszott, hogy hianyolja. Nyugodtan adj neki a ti èteletekből. Csak figyelj nagyon a higiéniàra, pl.utcai árusokban ne bízz meg.
7/8 anonim válasza:
Nekem és tesómnak anyukám mindig főzött, utazáskor se én se tesóm nem ettük meg a kész bébiételt... :D
8/8 anonim válasza:
Ha egy hétig nem kóstoltatod, nem lesz semmi baja. Vagy csak próbáld a gyümiseket, majd ha hazaértek visszatérsz a többire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!