Tiétek ki bírja várni meg kész lesz az ebéd? Mennyi idős?
Figyelt kérdés
Mikor már csak 10-15 perc kB és kész lenne az étel ő akkor kezd el nyafogni hogy már nagyon éhes adják neki enni adok neki addig mást és nem jó neki neki az kell amit most csináltam és mutatja.2019. okt. 2. 21:41
1/8 anonim válasza:
Fözd meg korábbra az ebédet, emellett nem adj neki korábban enni, mert akkor nem csoda, ha nem eszi meg, amit föztél.
2/8 anonim válasza:
1. Kezdj hozzá hamarabb az ebédhez, mondjuk pont 15 perccel.
2. Adj neki laktatóbb reggelit.
3. Ne adj mást, van reggeli-tízórai-ebéd. Közte minek tömni még?
3/8 anonim válasza:
Off: Nincs vessző a mondatodban.
A vége nem tiszta, hogy melyik kaja kell neki, mert több igeidőt használsz, vessző nélkűl, de hát amit írnak..., legyen előbb kész, és egy kajának annyira laktatónak kéne lenni, hogy a gyerek sose legyen éhds. Az éhségérzetet egy embernek nem kéne ismernie 10en éves koráig.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hogy csak hisztizik-e akkor mert reggel kap enni. Mikor főzöm az ebédet akkor nyafizik hogy kér enni és olyankor semmi nem jó neki,az kell amit csináltam, még kész se van de ő már enne.
2019. okt. 2. 22:54
5/8 anonim válasza:
Tereld el a figyelmét. Énekelj, mondókázz, táncoljatok. 7 hónapos és 2 éves a 2 gyerek, simán kibírják így. 😊
6/8 anonim válasza:
Reggeli és ebéd közt félúton van a tízórai. Ebéd előtt 1,5-2 órával adj a kezébe egy almát és megoldott a probléma.
7/8 anonim válasza:
Reggeli és ebéd közt tízorait qdok neki és már reggeli után megfőzöm az ebédet. Így már csak melegiteni kell és kész.
8/8 anonim válasza:
Reggeli és ebéd közt tízóraizik
/ ami e csak egy alma.. Az max nasi nálunk/
Általában 11-re kész az ebédje, ő 12-12:20 körül szokott enni.
Néha rájön, hogy éhes, akkor tudom neki adni, olyankor hamarabb is alszik
15 hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!