Hülyeség ha ezt a nevet adom a fiamnak?
Figyelt kérdés
bocsi direkt kérdeztem így,.két név között kellene dönteni. nemsokára megszületik a harmadik fiam . semmi más fiúnév nem tetszett nekünk férjemmel. A Dénes azért lenne,mert másik két fiam is D betűs neveket kapott( tök véletlen alakult így), tehát 3 D betűs fiam lenne,de nem kötelező. A Benjámin azért lenne,mert nem tervezünk több gyereket,és ez bibliai szokás,hogy az utolsó fiút mindig Benjáminnak kell nevezni. úgy hívnám Ben, mert ez tetszik,viszont félnék,hogy mások Benjinek hívják majd,( mert az volt egyik barátnőm kutyája). ebben az esetben melyik mellett döntenél?júl. 21. 21:45
11/16 anonim válasza:
Sosem értettem miért kell passzolnia a tesók keresztnevének egymáshoz.
A Dénes nekem is tetszik, bár ott is benne van a pakliban, hogy majd Dinikének becézik.
Vezetéknévtől is függ, melyiket választanám.
13/16 A kérdező kommentje:
aki írta,hogy férjemnek nincs beleszólása ,vagy miért kell egyforma betűknek lenni,olvassa újra. véletlen alakult így,és mindkettőnknek ez a két név tetszik,más nem nagyon. A Benjamin jelentęse szerencse fia,és legkisebb". régen sokan tartották a szokást,hogy az utolsó fiút így nevezik. ez tetszik. viszont tényleg morbid,hogy fiatalon meghaltakra is mondja az elnevezést. Dénes felé húzok, Benji miatt,mert sok kutyát elneveztek így.
júl. 22. 09:20
14/16 anonim válasza:
Ha már a másik 2 fiú is D betűs nevet kapott, akkor ő se lógjon ki a sorból. Nekem amúgy is a Dénes jobban tetszik.
15/16 anonim válasza:
Dénes mellett döntenék, egyrészt mert a Benjámin nem tetszik, nincs olyan becézése se, ami tetszene, másrészt Dunát lehet rekeszteni mostanában a Benjáminokból. A Dénes ellen nem szól semmi.
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
júl. 22. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!