Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves csak kézben akar...

Egy éves csak kézben akar lenni, másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés

Már nagyon nehezen bírom, de csak csak jön utánam és sír, 11.5 kiló alig bírom már el, egész nap tartom vagy ha nem üvölt. Játszani csak akkor van el ha közvetlen mellette vagyok vagy az ölemben ül.

Van valami tipp a leszoktatasra? Mi lehet a baja?

júl. 17. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Ez szepa, nincs el fog múlni, de sajnos nem lehet megmondani mikor. Esetleg valami hordozót próbáltál, ami hátadra rakható? Vagy azt szokták még javasolni, hogy olyan helyre kell ültetni, ahol nagyon közel van hozzád. Vannak ezek a rugós hívták is. Vagy, ami ördögtől valónak gondoltatik, de én ilyenkor már, amikor egy anya megszakad, nem tartom annak, valami mesét bekapcsolni a TV-ben?
júl. 17. 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Van hordozonk szoktam abban cipelni de a hatamra egyedül nem tudom felrakni. A TV nezest próbáltam már, pedig nem engedtem, hogy nézze sose. Hát most nem is érdekli.. ezt a tanuló tornyot néztem csak nem tudom jó e egy évesnek aki már stabilan áll de nem megy egyedül. A főzés egy rémálom, nehezen megy egy kézzel, veszélyes is úgy hogy teljesen elkeseredtem mar.
júl. 17. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És ha odarakod az etetőszékbe ilyenkor magad mellé? Mindig adsz a kistanyérjába valamit, és "együtt főztök"?
júl. 17. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha nagyon nem birom már akkor etetőszék, adok neki fakanalat habverot stb. Ragcsalni is szokott vagy egyszerűen szalámit,sajtot adok a kezébe amivel el van. Ez is egy ideig megoldás, de arra kiváló hogy fujjak egyet.
júl. 17. 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Két napja kezdett nagyon fájni a bal vállam ahol mindig tartom. Sajnos gyógyszert kell szednem, valami begyulladt.
júl. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!