Hogyan altattok kisbabát? Éjjel miért akar folyton kézben lenni?
Az én babám már 3 hetesen is velem aludt. Valamiért csak rajtam tudott elaludni. Most 5 hónapos és mai napig van hogy magamhoz veszem ha nyugtalanul alszik. Ne félj nem fekszel rá. Sokkal éberebben alszol. Ha nem elég neki hogy melletted van, fektesd magadra.
A légzésfigyelőt amúgy is koraszülött illetve kos súllyal született babáknak ajánlják
Első akkor te szerencsés vagy, vannak ilyen jó alvó babák, ebben a korban szerintem ez még nem nevelés kérdése :)
Második, ez nagyon ijesztő lehetett..
Nem attól félek hogy ráfekszem de pl hogy hasra borul és bele supped az arca a matracba. Ilyenekkel riogat mindenki ( orvos védőnő stb) hogy csak háton aludjon pl de ő azt nem szereti. Hatvan légzés figyelő akkor merem hasra tenni de ha mellettem alszik akkor pl oldalt szeret hogy úgy ölelem és akkor félek hogy eldől..
7
Miért nem jó módszer ez? Nálunk is igy van ahogy te írtad. Cicin alszik el. Este felébred, megint cici 10 perc és alszik. Ez miért baj? Komolyan kérdem. Nekem senki nem mondta hogy szarul csinálom 😮
Hát nekem a védőnő és a család összes női tagja azt mondja, hogy nem kellene cicin altatni, mert magammal tolok ki. Valaki meg azt is mondta, hogy ettől lesz stressz evő, hogy ezzel nyugtatom meg 🤦♀️
Én meg úgy gondolom, hogy mindenki úgy éli túl ezt a sokszor ébredős korszakot ahogy neki még a babájának beválik 😅 Nálunk ez jön be. Sírni biztosan nem hagyom.
Jézusom mennyi baromságot kitalálnak. Minket még szigorúan 3 óránként szoptattak és mégis vannak stressz evők 🤦
Nekem azt mondta a védőnő, hogy mindegy hol meg hogyan, csak aludjon. Sokszor napközben is cicin alszik el.
Azt nem mondták, miért szúrsz ezzel ki magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!