Beütötte a fejèt a gyerek. Nagyot koppant. Nem vittem az ügyeletre, mert kb 1 percet sírt majd ment tovább a játszás, evett is és nagyokat nevetett is. Most fektettem le aludni. Megláttam, hogy van egy kis púp a homlokán. Járt így valaki már?
Figyelt kérdés
júl. 16. 11:03
1/12 anonim válasza:
persze, hogy járt más is így... mi a kérdés?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem lesz baja ugye? Ütötte már meg magát, de púpja még nem volt. Ettől ijedtem meg.
júl. 16. 11:06
3/12 anonim válasza:
Múltkor a fiamnak is lett pupja, nem lett baja.
Nem kell minden aprosagert rohanni az ügyeletre
Ha ennyire félsz, rakd a gyereket kipárnázott szobába.
4/12 anonim válasza:
ha minden púppal az ügyeletre rohannék, már rég kitiltottak volna minket onnan.
6/12 anonim válasza:
A fejsérülésnél kell figyelni a gyereknél: hányás, szédülés, vér folyik-e a füléből, ájulás, hirtelen fellépő fáradtság,pupillák. A púp nem tartozik ezek közé
7/12 anonim válasza:
Ma reggel a 17 hónapos gyerekem belerohant a tv szekrény sarkába, a szeme szélét vágta be. Most úgy néz ki, mintha Rocky Balboaval mérkőzött volna meg.
Amúgy jól van, eszembe nem jutott az ügyelet.
Szeme rendben, mozgása rendben, pupillái reagálnak a fényre.
8/12 anonim válasza:
Persze, hogy járt így már más is... Azért púpnál nem kell az ügyeletre rohanni.
9/12 anonim válasza:
Járt e már más is így? Hàt persze, egy 16 hónapos mellett hetente legalább 4x 😆 Egyébként itt is kb napi szinten kérdés.
Ha nem szédeleg, nem ingatag, nem hány, nem bágyadt, eszik-iszik, akkor nincs probléma. Ha a felsoroltak közül valamelyik jelentkezik akkor vinném csak be, addig teljesen felesleges.
10/12 anonim válasza:
A fiam múltkor hanyatt esett, beverte s fejét hátul. Nem csak púp lett, de kicsit véraláfutásos is lett. Jegeltem a púpot, a gyereket figyeltem, de semmi nem indokolta, hogy ügyeletre menjünk. Másnapra szépen el is múlt, egy pici piros folt maradt csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!