Mit szólt nálatok a gyerek, amikor meglátta, hogy intim
helyen szőrtelenítesz?
Figyelt kérdés
Egy éves kislányom van és hát apuka meg anyuka szeret otthon (nyáron) meztelenkedni. Ebben igazából szerintem semmi különös nincs, viszont egyikünknek sincs fanszőrzete és nem tudom mit mondjak a gyereknek, ha majd később rákérdez.
és ha nektek nincs,akkor az lesz neki a természetes.mire felfogja hogy amúgy szokott lenni másnak,addigra már úgy is nagy lesz,-és el lehet neki mondani..
2013. okt. 13. 18:56
2/10 anonim válasza:
Elég beteg ha a lány gyerek látja apuka nemi szervét.
Neki sincs így nem fog rákérdezni.
2013. okt. 13. 19:07
3/10 anonim válasza:
Semmit nem szól, mert sem a szőrtelenítés folyamatát, sem a végeredményét nem látja.
2013. okt. 13. 19:12
4/10 anonim válasza:
2es, ezt magyarázd már el nekem, mi ebben a beteg?
2013. okt. 13. 19:32
5/10 anonim válasza:
Kettes,szerintem abban,hogy egy éves a kislány,és a szülők szeretnek meztelenkedni,az nem elítélendő- még! Később már igen legalább is szerintem,de most még nem.
A gyerek nem tudja mi az,hogy fanszőrzet. Valószínű látni fogja azt is,amikor szőrtelenít az anyuka- nálam azt látták csak,hogy a lábamról borotválom a szőrt,ha pisilni mentem,és borostás volt,akkor azt látták (a kicsik imádnak utánam jönni,ami nem baj,mert ezzel is a szobatisztaságra mutatok Nekik-illetve jelenleg egy gyerkőc lenne soros- példát),de kérdezni semmit nem kérdeztek. Igazából érdekelni sem érdekli Őket. Amelyik korban rákérdezhetne,az már nem jöhet utánam,ha fürdeni megyek.
2013. okt. 13. 20:11
6/10 anonim válasza:
Hátha te nem érzed annak akkor felesleges magyarázni.
2013. okt. 13. 20:23
7/10 anonim válasza:
Passz. Nálunk a gyerek simán benn mászkál a fürdőben, mikor én épp borotválkozom. Tökmindegy, hogy hol. Annyira megszokta már szerintem, hogy fel sem tűnik neki. 2 éves, fiú. Biztos betegek vagyunk, de együtt fürdeni is szoktunk. Jó móka :) mondjuk értelem szerűen nem olyankor borotválkozom. A felnőttek szőrösek. Borotválkoznak, ha ez nekik nem tetszik. A gyerek ezt megérti.
2013. okt. 13. 22:09
8/10 anonim válasza:
Azt ne lássa amikor szőrtelenítetek, és akkor nem fog semmit sem kérdezni. Viszont ha esetleg lát majd olyan meztelen embert, akinek van intim szőrzete, hát az elég érdekes lehet számára.
2013. okt. 14. 07:44
9/10 anonim válasza:
Semmi gond itt, a nudisták gyerekei is felnőnek valahogy. Pedig nekem elég fura abba belegondolni, egy nudistastrandon miket láthat egy gyerek – pláne, hogy neki szemmagassában csak nemi szervek és fenekek vannak. :)
2013. okt. 14. 12:55
10/10 anonim válasza:
Nem ugyanaz egy nudista strand, vagy a család otthon:)
Kérdező...ha ennyire természetesen meg tudjátok élni a meztelenkedést, akkor szerintem a megfelelő válasz is meglesz a megfelelő pillanatban:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!