Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptattam egy whiskey cola...

Szoptattam egy whiskey cola után, lesz baja a babámnak?

Figyelt kérdés

Kisfiam 13 hónapos.. kb 7 óra körül megittam vag. 3-4 cl whiskeyt gyümölcsös 0%-os sörrel.

Most 11 kor szopizott újra…

Az volt a terv, hogy nem leszünk itthon és nem velem alszik, de itthon maradtunk és nagyon ordított, a férjem pedig azt mondta adjam oda neki, szóval megszoptattam…

júl. 13. 23:11
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Vagyis nem whiskey cola, hanem whiskey sör.:(
júl. 13. 23:12
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem lesz semmi baja.
júl. 13. 23:17
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem lesz semmi baja
júl. 13. 23:52
 4/18 anonim ***** válasza:
18%
Lassan rászokik az alkoholra.
júl. 14. 06:29
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Hát azért jót nem tettél neki az biztos. Gondolj bele az ő picike testének mekkora mennyiség ez.
júl. 14. 06:55
 6/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem lesz semmi baj. Gondolom nem vagy 40 kilónál kevesebb, ugyanis ha legalább ennyi vagy, akkor 4 óra alatt lebontotta a szervezeted, és a tejből is kiürült. De azért rendszer ne legyen belőle. :)
júl. 14. 07:15
 7/18 anonim ***** válasza:
71%
Akik lepontozták a 6-ost gondolom nem tudják a képletét, mi alapján mennyi idő alatt bontja a szervezet az alkolholt, és mennyi a tejből való kiürülés ideje. Pedig nagyon jó képletek vannak rá, tele a net vele. Szóval érdemes tájékozódni.
júl. 14. 07:24
 8/18 anonim ***** válasza:
29%

#7: én azt nem értem, hogy ez miért releváns. 0,5%-os alkoholtartalom alatt már lehet alkoholmentesnek nevezni a sört, ahhoz, hogy az anyatejben ilyen arányban legyen jelen alkohol, ahhoz nagyon sokat kell innia a nőnek.

Tehát ha van is alkohol jelen az anyatejben, ebben az esetben nem sokat számít.

júl. 14. 07:44
 9/18 anonim ***** válasza:
47%
Nem kell sokat inni hozzá. Az anyatej nem szűr meg semmit. Annyi kerül át, amennyit az ember elfogyasztott. Legalábbis én így tudom.
júl. 14. 07:51
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Lesz hát. Mert ha egyet iszol,fogsz többet is. Én még olyan embert nem láttam, aki 1 után abbahagyta. Lehet 2 nap múlva újra iszol valamit.
júl. 14. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!