Mikor és milyen zöldségeket adtatok nyersen a babának? Pl 10-11 hósan?
Uborka, paradicsom, saláta?
Paradicsom hamozva - mag nélkül?
Vagj neki mindenbol egy szeletet es majd harap belole :D
Jegcsap retek is csuszott nala akkoriban.
Salatat es pl bebi spenotot szendvicsben kapott eloszor szerintem, ha jol emlekszem.
Regi szep idok..elmult 1 eves es szinte semmit nem eszik mar meg 😃☹️
Addig ismertesd meg mindenfelevel, amig lehet es nyitott ra! Az ilyen hulyesegeket mint paradicsom magozas meg hamozas, engedd el😂
Köszi a válaszokat!
Salátát nem mertem még adni neki, valahol főve olavsgam csak, csak nem tudom meddig kell főzni/mikor adható már nyersen is. Pedig kilopott egy saláta csíkot egyem meg a hamburgeremből valahogy, olyan cuki volt, de nem mertem hagyni nála..
Parázok ki sőt a félrenyeléstől. De akkor már adhatok neki apránként ilyeneket nyersen ezek szerint, úgyhogy fogok venni neki. :)
A pürét is pont ugyanúgy félrenyelheti.
Ha öklendezik, azzal nincs semmi baj, természetes védekezőreflex, hogy ne tudjon túl nagy falatot nyelni, ami megakadhat a torkán. Az öklendezés jó, azzal vissza tudja játszani a szájába.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!