Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és milyen zöldségeket...

Mikor és milyen zöldségeket adtatok nyersen a babának? Pl 10-11 hósan?

Figyelt kérdés

Uborka, paradicsom, saláta?

Paradicsom hamozva - mag nélkül?

2024. júl. 11. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagj neki mindenbol egy szeletet es majd harap belole :D

Jegcsap retek is csuszott nala akkoriban.

Salatat es pl bebi spenotot szendvicsben kapott eloszor szerintem, ha jol emlekszem.

Regi szep idok..elmult 1 eves es szinte semmit nem eszik mar meg 😃☹️

Addig ismertesd meg mindenfelevel, amig lehet es nyitott ra! Az ilyen hulyesegeket mint paradicsom magozas meg hamozas, engedd el😂

2024. júl. 11. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindent kapott. A kemény zöldségeket krumplihámozóval csíkoztam, vagy reszeltem. A puhábbakat csak daraboltam. A paradicsomot nem hámoztam, nem magoztam, csak cikkekre vágtam. Kiszívta a levét, és lerágta a húsát, a héját kiköpte
2024. júl. 12. 06:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Salátát nem mertem még adni neki, valahol főve olavsgam csak, csak nem tudom meddig kell főzni/mikor adható már nyersen is. Pedig kilopott egy saláta csíkot egyem meg a hamburgeremből valahogy, olyan cuki volt, de nem mertem hagyni nála..

Parázok ki sőt a félrenyeléstől. De akkor már adhatok neki apránként ilyeneket nyersen ezek szerint, úgyhogy fogok venni neki. :)

2024. júl. 12. 16:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Parázok kicsit*
2024. júl. 12. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:
10-11 hósan már règ ehetné azt, amit ti, darabosan. Egy éves kor előtt a füstölt húsáru, a nyers tojás, méz tiltólistás. Minden mást ehet.
2024. júl. 12. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:

A pürét is pont ugyanúgy félrenyelheti.

Ha öklendezik, azzal nincs semmi baj, természetes védekezőreflex, hogy ne tudjon túl nagy falatot nyelni, ami megakadhat a torkán. Az öklendezés jó, azzal vissza tudja játszani a szájába.

2024. júl. 12. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!