Mikor tért át a babád 3-ról 2 nappali alvásra? És miből tudtad, hogy változtatnod kell az altatásokon?
7-8 honapos kora korul. Hat az atallas az nem volt egyszeru, igazabol nalunk sose az. Most epp a 2-rol az 1 alvasra all at, katasztrofa mar lassan 2 honapja, ez most nagyon elhuzodik :D
Amugy mindig ugy kezodik nalunk, hogy egyszeruen mar nem tudom elaltatni akkor, amikor amugy szokott aludni. De ugyebar ez az elejen ahhoz vezet, hogy akkor nyugos lesz es nehez vele este. Aztan volt, amikor meg aludt haromszor egyik napon, masikon meg mar mondjuk nem, ilyen is elofordul, kb 2-3 het, mire atallt.
Kiveve most, most epp mar ugye lassan 2 honapja hol ketszer alszik, hol egyszer alszik egy nap, 14 honapos. :D
6.5 hónaposan állt át. Elutasította a 3.at. Nem tudtam letenni. Amúgy mikor átállt bármennyiről bármennyire 2 jele volt. Vagy elutasította teljesen és nem tudtam letenni, vagy pedig egyszerűen ébreszteni kellett az alvásból mert elcsúszott volna a nap és későn lett volna az altatás. Ezzel párhuzamosan nappali többi alvása hosszabb lett.
Nekem amúgy nagyon hamar dobálta el az alvásokat sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!