A csomagoláson feltüntették az adagolást is. Ha azt gondolod attól van hasmenése(szerintem lehet) akkor adj kevesebbet. Mi már négy hónapja használjuk, nem merjük abbahagyni mert megfájdul a hasa. Persze már csak keveset kap. A napi vízadagjába(amit a gyakran jelentkező csuklása miatt iszik) 1-2 teáskanálnyit. Ha jól emlékszem az elején étkezés után, vagy közben adtunk egy kiskanálnyit napi hatszor.
2009. jan. 6. 15:32
3/13 A kérdező kommentje:
A csomagolásra azt írták, ha 2-3 napon belül nincs javulás keresem fel a dokit. Ok :-D Akkor 2-3 nap után abba kell hagyni, vagy mehet???? Azt nem írja milyen hosszan lehet inni.
2009. jan. 6. 15:43
4/13 anonim válasza:
Én megkérdeztem a doktornőt, hogy hogy kell adagolni és ő csak annyit mondott, hogy napi 3 alkalom az ajánlatos (maximum gondolom). Arról, hogy ne lehetne esetleg folyamatosan is adni egy szó sem esett.
2009. jan. 6. 16:01
5/13 anonim válasza:
Mi is hasznaljuk,napi 3x 4x ajalta a doki,1 kiskanallal.
Szeretnem megkerdezni toletek,h ti milyen kiskanallal adagoljatok?Mokkas kanallal vagy rendes kiskanallal.
2009. jan. 6. 16:18
6/13 anonim válasza:
Szia! Napi max. hatszor egy mokkáskanálnyi az adagolása. Azt nem tudom, meddig lehet. Mi 5 hete használjuk, napi 3-4-szer kap belőle, szopi közben. Nálunk nem volt hasmenés, ha Te erre gyanakszol, érdemes megbeszélni a dokival.
2009. jan. 6. 18:14
7/13 anonim válasza:
Valaki megmérte. Egy másik kérdésre adott válaszban olvastam nemrég. Lehet, hogy érdemes lenne megkeresni hol írják.
2009. jan. 6. 18:15
8/13 anonim válasza:
ezt a csomagoláson találtam:
fél éves korig egy adag 5ml(elvileg ez 1 kávéskanál)
fél év felett egy adag 2szer 5ml
egy nap hat adag adható
2009. jan. 6. 18:18
9/13 anonim válasza:
ha nem használ próbálj mást
2009. jan. 6. 18:18
10/13 anonim válasza:
sziasztok! én biza megmértem! az 5 ml egy teáskanálnak felel meg. a magyar címke rossz fordítás, az angol kiskanalat ír, ami náluk a teás méret.
a védőnöm azt mondta, bármeddig használható. nem szokik hozzá a szervezet. sőt ajánlotta, hogy az anyuka is egyen kapros ételeket, mert az is segíti a görcsoldást.
ja, és napi 5 alkalommal bátran lehet adni, de ha csak délutáni hasfájós, vagy éjszakai, érdemes csak az akkori etetésekre időzíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!