Mi lesz a következménye, ha utazás során nem foglalkozunk a baba ordításával?
A hogyan utazzunk babával téma kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy ha sír a baba utazás közben az autóban...
Mennyire probléma, ha simán csak nem foglalkozunk vele, vagy legalábbis megpróbálunk? Egy idő után úgyis abbahagyja, nem? Gondolom hogy a végtelenségig csak nem fog ordítani...
Inkább nyomjuk neki, hogy tudjuk le az utat mihamarabb. Még azon is elgondolkodtam, hogy felhangosítani az autóban a rádiót, esetleg betenni valami jó kis kemény rockot, pl. AC/DC-t, hogy elnyomja a sírást.
A kérdésem, hogy lehet-e ennek valami következménye?
A válasz az, hogy neked egészen biztosan nincs gyereked,vagy kamu a kérdés.
Ha mégis van gyereked, sürgősen add örökbe,most rögtön vidd be egy csecsemőotthonba.Amíg odaérsz nyugodtan bömböltetheted a zenét.
Csak kénye valami szabályozás, hogy az ennyire idióták ne szaporodhassanak.
Ennyi erővel el is altathatnád altatóval, hadd legyen minél nyugisabb az út nektek.
Remélem, ez csak trollkérdés.
A nagyobb lányom bizony végtelenségig ordított. Kb másfél éves volt, amikor mentünk vele Horvátországba, odafelé nem volt gond, mert éjszaka indultunk, akkor az utat végigaludta, de hazafelé menet nem tudtuk sehogy se összehozni, hogy éjszaka utazzunk, eleve reggel kellett elhagyni a szállást, aztán meg már fáradtak is voltunk alapból, nem akartunk még egy egész napos strandolást követően utazni megint éjszaka, nem lett volna biztonságos. Így indultunk reggel. A 6 órás útból kb 2-t aludt, a többit bizony végigordította. Hiába ültem vele hátul, kaptam elő a mesekönyveket, játékokat, ilyen-olyan dolgokat, kínáltam enni-innivalóval, simogattam, énekeltem neki, beszéltem hozzá, nem ért semmit, mert az alapvető problémája az autózás volt. Amíg az meg nem szűnt, addig bizony hallgattuk az üvöltését. Őszintén szólva szerintem minket ez jobban traumatizált, mint őt, már 4 éves, és azóta sem megyünk Balatonnál messzebb autóval, pedig már tök jól elvan hátul, a kistestvére meg szeret utazni, vele is simán lehetne menni bárhová, de mi akkor sem merünk :D
És igen, van olyan helyzet, amikor hiába állsz meg minden egyes benzinkúton és pihenőhelyen, csak addig van csend és nyugalom, amíg kiveszed az autóból és kézben ringatod vagy hagyod szaladgálni, amint útnak indultok, 2 percen belül megint kezdődik a sírás. Ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni, még a legjobb szándékkal sem, és amikor kvázi meglepetésként ér, mert ugye, odafelé nem volt gond, visszafelé is "felkészültél", előzőleg meg korábban nem volt soha probléma az utazás, akkor azért mégsem mondhatod azt, hogy jó, mi most ezentúl ebben a horvát zsákfaluban fogunk élni, amíg a gyerek hajlandó ismét autózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!