Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lesz a következménye, ha...

Mi lesz a következménye, ha utazás során nem foglalkozunk a baba ordításával?

Figyelt kérdés

A hogyan utazzunk babával téma kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy ha sír a baba utazás közben az autóban...

Mennyire probléma, ha simán csak nem foglalkozunk vele, vagy legalábbis megpróbálunk? Egy idő után úgyis abbahagyja, nem? Gondolom hogy a végtelenségig csak nem fog ordítani...

Inkább nyomjuk neki, hogy tudjuk le az utat mihamarabb. Még azon is elgondolkodtam, hogy felhangosítani az autóban a rádiót, esetleg betenni valami jó kis kemény rockot, pl. AC/DC-t, hogy elnyomja a sírást.

A kérdésem, hogy lehet-e ennek valami következménye?

2024. júl. 10. 14:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

Az én fiam nem hagyta abba. De ha kiszállt vele az ember akkor is csak amíg vissza nem kötöttem.

Csak a hazaérés segített). Úgyhogy én vezettem párszor úgy hogy 25 percig ordított az egyik gyerek tiszta torokból, az 5. Perctől meg a másik is amiért túl hangosan sírt a másik.

Szerintem a fiamnak semmi baja nem lett, azóta is "terrorista", engem viszont kicsinált.

De én emiatt nem is vállaltam be vele hosszú utakat egyedül.

2024. júl. 10. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Egyedül utazol vele? Ha végigordítja az egész utat, baleset lesz a vége, mert elvonja a figyelmedet.
2024. júl. 10. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
23%
Valaki mellé ül és nyugtatja, nem fogja traumatizálni, mivel nincs magára hagyva, nem az van, hogy lesz*rják, hanem szimplán csak el kell viselnie egy kis kellemetlenséget, van olyan szituáció hogy muszáj autóval utazni. Egyébként meg értem én, hogy ne hagyjuk sírni a gyereket, de akármennyire igyekszik az ember, nem tudod elkerülni 100%ban hogy sírjon valamiért, főleg ha extra hisztis
2024. júl. 10. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
47%

Oke, de a kerdezo konkretan leszarna, h ordit a gyereke, es AC/DC-t nyomatna full hangeron, hogy elviselje a sirast. Kovetkezo szint, ha repulore viszi es ott is leszarja, hadd szopjon a tobbi 120 utas is. Ilyen is van, kb minden gepen.

2024. júl. 10. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
A kérdező idióta, már bocsánat, de valószínű nincs is gyereke, csak elméletben tette fel ezt a kérdést. Én meg leírtam hogy oldanám meg
2024. júl. 10. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!