Mi történt? Mikor lesz rendes napirendünk?
A cici sosem ürül ki.fejd ki az elejét és ameddig lehet tartsd azon a cicin.Ha úgy látod kevés neki akkor tedd át a másikra annak már nem kell lefejni az elejét,viszont akkor az első cicit fejd le,még akkor is ha nem jön ki egy csepp sem mert ez beindítja a hormonokat és annyival több lesz a másikban,aztán a másikat is fejd le szopi után. Ez pár nap alatt helyre állítja a kereslet-kínálat rendszerét.A zöld kaki is a sok, hígabb, tejcukorban(nem tehéntejből származó)gazdag tejre utal.
Csak így tovább! Sok sikert!
3 kisgyerekes anya
Szia, én is itt vagyok :)
Látom, jött kérdés meg válasz is.
Nem ülök le minden nap a gép elé.
Szóval, a mell sosincs kiürülve, ezt akkor én is kérdeztem mert, nekem a gyerekem bizonyos szopi után, csapott vágott a kis kezével :)
Azt hittem nincs benne több tej.
Van benne, csak már olyan magaslatokból kell kiszívni a kis drágáknak, hogy van olyan baba akinek ez nem tetszik, lusta és ki is nyilvánítja.
Ez enyémnek nem tetszett és én nem voltam elég kitartó "kínozni" másik mellre meg nem tettem át.
Úgyhogy én bele is buktam az ördögi körbe mert gondltam majd lefejem amit már nem tud kiszívni és odaadom neki cumisüvegből.
Egy darabig jó vólt, de egy idő után nem tudtam annyiszor fejni mint ahyogy egy baba az igényeit be tudja szopival állítani magának.
3hónap után szépen el is apadt a tejem. :(
Úgyhogy, aki nem egy tejcsárda :) Annak kell kitartás, hogy tudja a Babája igényeit figyelni és kielégíteni.
De a 3gyerekes Anyuka szuper jól leírta.
Csak ügyesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!