Nappal 15 20percet alszik a kislányom . Este 10kor fekszik. Normális ez?
Figyelt kérdés
2009. jan. 6. 15:07
2/10 anonim 

válasza:

ez kb akkor jó ha 2-3 éves...sőt...de minden gyerek más...azért ha nem alszik nappal 8 kor jó lenne aludnia...
3/10 A kérdező kommentje:
3.5honapos
2009. jan. 6. 15:13
4/10 anonim 

válasza:

Szerintem többet kéne aludnia. Ha levegőn van babakocsiban, akkor sem alszik többet?
5/10 anonim 

válasza:

Néhány napig nem hiszem, hogy baj. Ha állandó, akkor szerintem beszélj a gyerekdokival, mit tanácsol.
6/10 anonim 

válasza:

Nekem 2 hónapos koráig csinálta ezt. Azt mondta az orvosom aki sokat alszik keveset él. Na bumm neki. De szerintem vidd ki a szabadba többet. Nekem is a sétálásoktól állt be az alvása. 1 hétig csak délelőtt utánna délután vittem ki. Azóta megszokta mind két alvást. Ha itthon vagyounk akkor is alszik.
7/10 A kérdező kommentje:
Sétáltatásnál sem alszik mindvégig fent van
2009. jan. 6. 15:33
8/10 anonim 

válasza:

szia! 4 hónapos kisfiam megszületése óta max napi 3-4-szer 30-40 percet alszik, este 10kor fekszik le. Nem hinném, hogy minden gyereknek meghatározott időtartamot kellene aludnia. Ő egyszerűen ilyen. A levegőn se nagyon alszik el, este is küzd az álmosság ellen. Igazi túlélő :)
9/10 anonim 

válasza:

Szia. Semmi baj, ne aggódj. Az én kislányom is hasonlóan alszik 3 hónapos kora óta. Nappal 2-3 alkalommal fél órát, este pedig fél 11-11-től reggel 7-8-ig. Akkor eszik és még visszaalszik 11-ig. Tudják ők, hogy mennyi alvásra van szükségük és nem olvasnak szakkönyvet, hogy tudják mennyit "kellene" aludniuk.
Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája
10/10 anonim 

válasza:

szia!
Az én kisfiam 2 hetes korától reggel 6-15 óráig semmit sem aludt, (fél éves koráig) 2 óránként evett, nem tudtam tovább húzni (ordított a kajáért) És éjszaka is fent volt fél 3-tól 5-ig. Most 1,5 éves és most dél körül alszik, max. 1 órát és kész. Este 8-kor leteszem aludni, bár még 9-kor fent karattyol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!