1 évessel hogy telik a napotok ebben a melegben?
Reggel 6-kor kel, így már 8-kor a házunk előtti játszótéren vagyunk, szerencsére arnyékos, platánfás.
Kb 9:30-ig ott vagyunk, 10-10:30-kor meg alszik egyet úgy 13-14 óráig. Utána ebédel és 16 óra körül elmegy az apukájával egy másik játszótérre ahol lehet vizezni, dagonyázni.
De van olyan nap amikor nem várjuk meg, hogy haza érjen az apukája, hanem ebéd után elmegyünk a közeli strandra és oda jön a férjem is.
Van az erkélyen is egy kis felfújható medencéje, abban is szokott pancsolni, vagy ha én veszek egy frissítő zuhanyt akkor bekéredzkedik hozzám a kádba és együtt ökörködünk a zuhannyal, majd ha kiszálltam, akkor bedugom a kádat és pici vízben ott is pancsolhat amennyit akar. Én addig ülök a kád mellett és egy vízpartra gondolok :D
Enni annyit eszik, mint én 3 nap alatt, és nagyon jókat alszik :)
Van ugyan klímánk de én nem szeretem, csak akkor nyomom be ha 30 fok fölé melegszik a lakás.
Nekem két évesem van, de gondolom ugyanúgy meleg van neki is mint egy egy évesnek.
Enni eszik, bár mostanában a főtt étel nem nagyon megy, inkább a paradicsom, kenyér, joghurt, krumpli saláta, ilyesmi ami hideg.
Este megyünk ki, olyan hat felé, napközben egyáltalán.
Bent vagyunk, nem szeretnék napszurast kapni, és a fiamat sem szeretném megsuttetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!