Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 évessel hogy telik a napotok...

1 évessel hogy telik a napotok ebben a melegben?

Figyelt kérdés
Mikor mentek ki, tud-e rendesen aludni, étvágya hogy alakul, milyen programokat csináltok?

júl. 8. 08:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a melegben mi már csak délután 5 körül megyünk ki, reggel mire megreggelizünk már csukom be az ablakokat, mert dől be a meleg 7-kor. Nagyon nem bírom a meleget. :/ Néha azért ráveszem magam, hogy medencézzünk egyet az árnyékban, de max fél óra után már szédülök és jövünk be. Klímánk nincs, de nagyon jól szigetelt a ház és sok a növény körülötte, úgyhogy bent jó idő van. Az alvással és az evéssel nincs semmi gond, picit többet iszik, de enni ugyanannyit. A napot többnyire mosással kezdem, egy darabig nézegeti ahogy megy a mosógép, figyeli ahogy teregetek… neki ez jó program. :D Meg persze játszunk, mondókázunk, olvasunk, alszik (olyankor én tanulok). délután hazajön az ovis fiam (most már csak egy hét és vakáció) és a férjem is, akkor néha elmegyünk kicsit strandolni vagy fagyizni, árnyas játszótérre, este locsolunk, játszanak a vízzel, hintáznak… ilyesmi.
júl. 8. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Vagy kora reggel megyünk sétálni (ha felébred időben) vagy késő délután. Köztes időben itthon játszunk, szerencsére ő elvan magának általában nap közben. Enni eszik rendesen, folyadékra odafigyelek, hogy mindig tele legyen az üvege, így meg is issza. Utálom ezt a meleget, engem kicsinál teljesen, babó jobban bírja.
júl. 8. 09:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Reggel 6-kor kel, így már 8-kor a házunk előtti játszótéren vagyunk, szerencsére arnyékos, platánfás.

Kb 9:30-ig ott vagyunk, 10-10:30-kor meg alszik egyet úgy 13-14 óráig. Utána ebédel és 16 óra körül elmegy az apukájával egy másik játszótérre ahol lehet vizezni, dagonyázni.

De van olyan nap amikor nem várjuk meg, hogy haza érjen az apukája, hanem ebéd után elmegyünk a közeli strandra és oda jön a férjem is.

Van az erkélyen is egy kis felfújható medencéje, abban is szokott pancsolni, vagy ha én veszek egy frissítő zuhanyt akkor bekéredzkedik hozzám a kádba és együtt ökörködünk a zuhannyal, majd ha kiszálltam, akkor bedugom a kádat és pici vízben ott is pancsolhat amennyit akar. Én addig ülök a kád mellett és egy vízpartra gondolok :D

Enni annyit eszik, mint én 3 nap alatt, és nagyon jókat alszik :)

Van ugyan klímánk de én nem szeretem, csak akkor nyomom be ha 30 fok fölé melegszik a lakás.

júl. 8. 11:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem két évesem van, de gondolom ugyanúgy meleg van neki is mint egy egy évesnek.

Enni eszik, bár mostanában a főtt étel nem nagyon megy, inkább a paradicsom, kenyér, joghurt, krumpli saláta, ilyesmi ami hideg.

Este megyünk ki, olyan hat felé, napközben egyáltalán.

Bent vagyunk, nem szeretnék napszurast kapni, és a fiamat sem szeretném megsuttetni.

júl. 8. 11:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Mivel nálunk rengeteg diófa van, így napközben is ki tudunk menni. Nagyon jó hűs a levegő alatta.
júl. 8. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!