Nyári nagy melegben hogyan vigyem a babámat sétálni?
Figyelt kérdés
Most 4 hónapos a babám, ébrenléti időben utál babakocsiban lenni. Esti alvása este 8-tól tart reggel fél 8-ig, következő alvós blokkja viszont fél 10-től indul. Ez eddig tök simán ment babakocsiban, mert nem volt ilyen meleg, az utóbbi hétben viszont már nem tudom kint altatni, mert nagyon zavarja a meleg. Hogyan alakítsam át a rutint, hogy levegőzni is tudjak vele?
(Éjszaka még 4-5x ébred, az utolsó előtti ébredése 5.30 körül van.)
máj. 29. 08:26
1/6 anonim válasza:
Azért még olyan nagy hőségek nem voltak. Szellős ruha és árnyék még simán belefér. Nyilván nyáron ha berobban az igazi kanikula, akkor max bent tudod babakocsiban altatni esetleg este sétálni egyet olyan 6 után, mikor már nincs az a rohasztó meleg.
máj. 29. 08:55
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy bent lakunk Budapest belvárosában, így az első árnyékos hely, ahova el tudom tolni az is 15 perc gyalog. Vékonyan öltöztetem fel pedig, de azalatt a 15 perc alatt is már teljesen kimelegszik. Próbálom azért hozzászoktatni, szerintem így, hogy téli baba, rosszabbul is viseli a meleget.
máj. 29. 08:58
3/6 anonim válasza:
Esetleg ha még a mózest használjátok válts sport részre vagy vegyél egy teljessen dönthető Sport babakocsit. Nekem mind a két gyerek 4hónapossan került átt a sport részbe fekve szellözött a babakocsi nem volt melege illetve abból jobban ki is látott.
máj. 29. 09:09
4/6 anonim válasza:
Levegőzzetek ébrenléti időben, és aludjon otthon?
Próbálj hurcikendővel menni, hogy ne kelljen babakocsizni, vagy a közelben keresni valami kellemes helyet, ahol elmolyolhat egy piknikpléden vagy a fűben.
máj. 29. 09:12
5/6 anonim válasza:
Mi már sportbabakocsit használunk, ami amúgy is szellősebb, de nekünk a mózesen is volt lenyitható hálós rész hogy át lehessen szellőztetni. Lehet FM-Ben Rossmannban babakocsira napvitorlát kapi, ami árnyékol.
Én néha szoktam az erkélyen tologatva is altatni, ha nincs kedvem sétálni menni.
máj. 29. 11:36
6/6 anonim válasza:
Hat reggel7kor es este 19 utan kell setalni kanikulaban, altasd a kisagyban, nagyon rossz otlet raszoktatni a csak babakocsiban alvasra,szivas, mert addig te nem pihensz, semmivel nem haladsz. Nekem mindketto kisagyban aludt az elejetol,ehhez ragaszkodtam. Megbolonduktam volna maskent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!