A Marla név tetszik nektek? Német-angol nyelvterületen nem ritka. Magdaléna vagy a Marléna rövidülése. Magyar oldal szerint a jelentése nemes. Német oldalon azt írták a jelentése: ragyogó, szeretett, tengeri csillag.
#11 mit kell azzon érvelni hogy nem tetszik? Azért nem tetszik mert rossz a hangzása.
Amúgy nem értem a hozzád hasonló kérdezőket akik megkérdezik hogy tetszik-e a mittomén a Lilla név és akkor felháborodnak ha valaki azt írja hogy nem tetszik neki. De miért kell ezzen felháborodni? Teljesen szubjektív hogy kinek melyik név tetszik és melyik nem. A ti döntésetek úgy is hogy mi legyen a gyerek neve.
Nekem amúgy tetszene, de kedvenc filmem a Harcosok Klubja, amiben a főszereplő azt mondja az eléggé ellenszenves női szereplőről: "Ha lenne egy tumorom, Marlának nevezném el", és ettől sajnos nem tudok elvonatkoztatni...
De maga a név tetszik!
Mérsékelten tetszik, de idehaza nem adnám. Viszont becenévként használva el tudom képzelni. Tehát pl. Mariann keresztnév, és Marlának becézed.
Egyébként nem adható idehaza keresztnévként.
Nekem tetszik, én szeretem a külföldi hangzású neveket, szerintem nincs benne semmi rossz.
Csúfolni meg minden nevét lehet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!