Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más nyugodt hogy a babája...

Más nyugodt hogy a babája lenyel bármit amit talál a földön a lakásban, takarítás ellenére is?

Figyelt kérdés

Engem nagyon idegesít néha, mit talál meg a földről, mi van ha fulladasr okoz stb. Volt, hogy 2x porszivoztam, felmostam a folyosón, de ilyenkor is talál valamit.

9 hós, jon-megy a lakásban. Persze figyelek rá, de pillanat alatt midnent apró szoszt, koszt a szájába vesz. Kivédeni ennél jobban nem lehet, csak hat amikor látom hogy megint nyammog és talált valamit a földön…

Másnál is így megy ez?

júl. 1. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így ment. Sőt másfél éves és még most is van hogy a szájába vesz dolgokat. Én sem voltam nyugodt sokszor de ez sajnos egy ilyen korszak. Játszótérre pl jó darabig csak cumival engedtem mert különben a kavicsokat tömte a szàjába.
júl. 1. 09:13
 2/7 anonim ***** válasza:
69%

Igy van ez 1 evesen is meg nalunk. De igazabol nincs a foldon semmi apro dolog, nagyon-nagyon figyelek. Szerencsere nagyteso sincs, aki picike jatekokkal jatszana, nem is tudom akkor mi lenne.

De azt en mar oszinten leszarom ha a porcicakat zabalja meg vagy talal egy morzsat. Legalabb fejlodik az immunrendszere 😂

Csak mindig a biztonsag kedveert korbenezek, hogy tutira nem esett le egy mittudomen, par darab fagyasztott borso meg ilyenek, amik veszelyesek lehetnek. Amerikai konyhas nappalink van raadasul, szoval ezert is triplan figyelek.

júl. 1. 09:17
 3/7 anonim ***** válasza:
74%

Fú, utáltam ezt az időszakot...

A strandon pl. olyan hirtelen tömött a szájába egy száraz falevelet, hogy hiába kaptam egyből oda, egy kis darab már a torkára is szaladt, majdnem megfulladt 😨

Szerencsére mikor elindult, akkor szinte egyből abbahagyta ezt, de addig minden nap tiszta ideg voltam, egy pillanatra nem nézhettem félre...

júl. 1. 09:31
 4/7 babyboom567 ***** válasza:
100%
majd amikor a homokot tömi a szájába a játszótéren :-)
júl. 1. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
8 hónapos, és nagyon aktív, mindennapos, hogy nyilván mindenféle porcicat, meg Vackot, koszt a földön megtalál, és azon a legjobb nyammogni, nyilván nem a millió neki való játék érdekli, amit kirakok a földre, ágyra neki, hogy onnan meg levegye, vagy állva vizsgálgassa :D én már megszoktam, hogy nekik mindig az kell, amit mi nem akarunk, ez van. Nyilván pici, veszélyes dolgokat úgyse hagyok neki szem előtt, még elérhető helyen. Most egy kis kosztol semmi baja nem lesz. :)
júl. 1. 10:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem is a Kosz zavar engem sem, nagy baja attól nem lesz.

Inkább az, hogy a para bennem van amit a 3. Is irt: olyat talál meg kedve véletlenül, mit tudom én pici kavicsot a ciporol egy resnel amit nem szed fel a porszívó, vagy többször láttam elvetve búza darabot a kisállatól nem tudom hogy hordjuk szét s közlekedő e komolyan… jó egy szem búzától még nem fullad meg max lenyeli, se tényleg rohadt idegesítő és para. Volt már cérnaszál is stb. A párom székéből is hullik ilyen kis apró szmötyi, már régi és felsik le az a sz.r már fenyegetem h kidobom és kap újat. Abba se fullad meg de rohadt idegesítő komolyan. 😅

Na mindegy, idővel hozzászokik az idegrendszerem gondolom, de ezt a részét én sem fogom bánni, ha véget ér.. :)

júl. 1. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Én mindig leszidtam, ha ilyet csinál, így egyévesen már odahozza elém, és ott tömi a szájába 😂
júl. 2. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!