Takarító robot 58 nm panel lakásban hatékony?
Még eddig nem gondolkodtam a takarító robot vásárlásán, mert azt hittem, hogy egy 58 nm-es panel lakásban nem lehet hatékony a tárgyak és bútorok zsúfoltsága miatt.
Most hallottam egy ismerőstől, hogy neki bevált, de az övé 250.000,- forintba került. A lakása szintén 58 nm-es, ugyanolyan, amilyen az enyém.
Mivel nálam 2 macska van és eléggé sok a szőr és a bejövő por (forgalmas helyen lakunk), nagy segítség lenne egy takarító robot.
Viszont a 250.000,- ezer forint egy kicsit sok nekem.
Kérdezni szeretném, hogy kinek milyen takarító robot vált be hasonló méretű lakásban?
Milyen gyártótól és milyen típusú?
A válaszokat előre is köszönöm!
58m² nem terület...
Nekem több mint 2x ekkora a ház és simán feltakarítja. Felosztottam 4 zónára és aszerint dolgozik. Ha lemerül, hazamegy a dokkolóba, feltölti magát és folytatja.
A szobanövényeket kellett kicsit átrendezni, hogy körbe tudja járni őket, ez volt a legnagyobb átalakítás.
Xiaomi S10
A takarító robot azért elég erős megfogalmazás. Maximum porszívó!
Nekem Electrolux van, két porszívózás közti szinten tartásra nagyon jó, de a Takarítást, a rendes nagy teljesítményű porszívózást (főleg hosszú szőrű kisállat mellett) nem helyettesíti.
A felmosás funkció felesleges, az inkább csak egy nagyon gyengéd törölgetés.
Az viszont nem igaz, hogy mellette kell "nagy" porszívózni.
Ha tényleg rendesen körbe küldöd a lakásba 2-3 naponta a gépet, nem tud összegyűlni a por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!