1 éves babám sokat iszik?
Figyelt kérdés
11 kg. Kétszer kap 200 ml tápszert, éjjel megiszik 1 cumisüveg vizet és nappal is sokat iszik, szerintem kb. 6 pohárral. Nagyjából megvan a napi 1,5 liter, lehet hogy több is. Nem sok ez? Tudom, hogy ez tünete lehet a cukorbetegségnek. Elég sokat eszik is egyébként.júl. 1. 00:08
11/15 anonim válasza:
Örülök hogy meghazudtolod a memóriám, hidd el nem kell cavintont szednem 🤣
Gondolom azt is tudod mekkorák a gyerekeim. Basszus ne legyél már ennyire rosszindulat
12/15 anonim válasza:
Rosszindulat az, ha egy potenciálisan halált okozó betegség kiszűréséről lebeszéljük az anyát!
13/15 anonim válasza:
Újfent kiforgatod a szavaim.
Hol olvastad hogy lebeszélem?
Kérdés volt hogy nem sok-e?
Nem, nekünk nem volt sok. Mindig sokat ittak mint mi is. Felnőttként napi 4-4,5 liter vizet megiszok. Nem, nem vagyok beteg.
14/15 A kérdező kommentje:
Uhh.
A védőnő azt meg tudja mondani, hogy ez a folyadékmennyiség sok-e. Visszagondolva a nagyobbik gyerekem is bőven egy liter felett ivott 1,5 évesen, amikor ilyen meleg volt. Akkor az orvosunk is azt mondta, hogy nyáron min. 1 litert meg kell inniuk. Ez most ugrott be.
júl. 1. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!