Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet ez a vállán?

Mi lehet ez a vállán?

Figyelt kérdés
5 hetes kislányom vállán tegnap fürcsikor észrevettünk egy púpot.nem tudom csípés lehet vagy megnyomta valami vagy mi lehet vajon?olyan egy centi körüli nagyságú pirosas lilás púp és ha hozzáérek fáj neki mert el kezd sírni.amúgy rendesen mozgatja a kezét olyankor szerintem nem fáj neki. volt valakinek hasonló a babájánál?
2010. okt. 31. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem beütötte valahova, ne nyomkodd.
2010. okt. 31. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem valaki megszorította neki véletlenül.
2010. okt. 31. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Most lehet hülyének fogtok nézni,de nem az oltás az?Nekem az kb 5 hetesen lilult be.

Bocs ha hülyeséget irtam.

2010. okt. 31. 11:08
 4/7 anonim ***** válasza:

igrn, én is az oltásra gondolok... nem az?

hát amúgy nagyon remélem, hogy senki sem szorította meg nagyon egy ekkora baba karját!!

2010. okt. 31. 12:24
 5/7 A kérdező kommentje:

sziasztok

nem hinném hogy szorítás mert nagyon óvatosan bánunk vele. vigyázunk rá nagyon. mi is gondoltunk oltásra de azt hittem hogy ennyivel utólag az már nem lilulhat be.a bal vállán van.megfogom nézni jobban lehet oltás.szerdán megyünk dokihoz azért ott is rákérdezek.

köszönöm a válaszokat!

2010. okt. 31. 13:39
 6/7 anonim válasza:
A fiam 6 HÓNAPos képein is nagyon látszik a lilás folt. Örülj, hogy dolgozik az oltás.
2010. okt. 31. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Belilulhat még jóval később is,és az a normális,fogják is ellenőrizni az orvosnál,hogy pozitiv-e.Ez azt jelenti oké.:)

Ne aggódj ez még azaz oltás amit a kórházban kapott és normális,sőt jó ha lila.

2010. okt. 31. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!