Időnként 6 hónapos kisfiam vállán, arcán remegés fut át. Mi ez?
Figyelt kérdés
Utóbbi 1 hétben vettem észre (kb. háromszor).2011. szept. 14. 21:28
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, az enyém is csinálta, de már kinőtte.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom mi ez, de nálunk a kislányom kezei remegtek, ami izommerevség jele volt, de ezen kívül sok minden lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Itt a keresőben azt olvastam, hogy ilyenkor pisilnek - de ez nekem olyan fura.
2011. szept. 14. 21:36
4/7 anonim válasza:
Igen olyankor pisilnek.
Az én fiam 2 éves lesz, neki már csak álmában jön elő, olyankor a levegőt is gyorsabban, mélyebben veszi, de csak egy levegővételnél van így. Nem is tudom máshoz hasonlítani, mint amikor kicsit megijedsz valamitől, olyan lélegzetvétel, és kissé bele is borzongsz.
5/7 anonim válasza:
Nálunk ha pisil olyan, mintha kirázná a hideg, megborzong. A remegés szó még nem jutott az eszembe róla. Bár mostanában már nem is láttam ilyet rajta, 19 hós múlt.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, borzong. De csak válltól felfelé, még az arca is...
2011. szept. 14. 22:10
7/7 anonim válasza:
Nálunk is olyan amikor pisil, mintha a hideg kirázná, de már nagyon kevésszer veszem észre, 21 hónapos, kisebb korában jóval többször borzongott meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!